ČUVENI RUS IZ SEKSA I GRADA DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Pojavio se na crvenom tepihu, a malo ko zna njegovo PRAVO ZANIMANJE
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

NEKAD I SAD

ČUVENI RUS IZ SEKSA I GRADA DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Pojavio se na crvenom tepihu, a malo ko zna njegovo PRAVO ZANIMANJE

Pop kultura -

Mihail Barišnjikov, najpoznatiji po ulozi u seriji ''Seks i grad'' pojavio se sa suprugom Lisom Reinart na jednom crvenom tepihu nakon dugo vremena.

Mihail i Lisa prošetali su ispred fotografa na Ballet Fashion Gali u Njujorku, a svojim glamuroznim izdanjima su oduševili okupljene.

74-godišnji glumac koji se bavi i baletom stigao je u elegantnom crnom odelu s crnom kravatom, a oči je zaštitio naočarima za sunce.

Njegova pratnja, 71-godišnja supruga, obukla je crne svečane pantalone i belu košulju sa širokim rukavima, a svoju kombinaciju upotpunila je svetlucavom torbicom i štiklama.

Par je pred kamerama pozirao ruku pod ruku, a njihova ljubav traje već 16 godina. Zajedno imaju troje dece - ćerke Anu i Sofiju-Luisu i sina Pitera Endrua. Glumac ima još jedno dete, ćerku Aleksandru iz braka s prvom suprugom Džesikom Landž.

Mihail Barišnjikov, Lisa Reinart
foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Iako su zajedno od svojih tridesetih godina, venčali su se tek 2006. godine, a sve troje dece rodilo im se pre braka.

Mihail je poznati ruski baletan i koreograf, a sa svega 15 godina primljen je na baletsku akademiju u Sankt Peterburgu.

Mihail Barišnjikov, Lisa Reinart
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svoju karijeru gradio je i u brojnim filmovima i serijama od kojih već navedeni ''Seks i grad'', ali i u filmu ''Bele noći'', ''Životna prekretnica'' i ''Dancers''.

Šokiran trenutnim stanjem između Rusije i Ukrajine, glumac je nedavno čak slao i pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem izražava zabrinutost za uključene građane.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track