ZBOG OVOGA NISAM HTELA DECU: Naša glumica snimala OBNAŽENE SCENE, pa se odselila i udala za POLITIČARA! Evo kako sada izgleda
Foto: Printscreen YT

NEKAD I SAD

ZBOG OVOGA NISAM HTELA DECU: Naša glumica snimala OBNAŽENE SCENE, pa se odselila i udala za POLITIČARA! Evo kako sada izgleda

Pop kultura -

Tatjana Tanja Pujin bila je jedna od naših najlepših glumica, koja se izdvojila tokom osamdesetih i devedesetih, kada je ostvarila zapažene uloge u brojnim jugoslovenskim filmovima.

"Hajde da se volimo", "Oktobarfest", "Špijun na štiklama", "Tako se kalio čelik", "Sulude godine", samo su neki od kultnih ostvarenja u kojima je Tatjana igrala, a mnogi je i dalje pamte po ulozi čuvene Ciganovićeve ćerke u kultnoj seriji "Bolji život".

I taman kad se činilo da će njena karijera nastaviti da ide uzlaznom putanjom, Tatjana je nestala s javne scene.

Tanja Pujin
foto: Printscreen YT

Iako su muškarci širom bivše Jugoslavije ludeli za njom, osvojio ju je jedan Italijan.

Kada je počeo rat, ona se odselila na Apenine, a nekoliko godina kasnije udala se za Đulijana Červinija, koji je obavljao dužnost savetnika pres-kabineta predsednika Italije.

Ona se sa savetnikom pres-kabineta predsednika Italije venčala najpre na Baliju, a drugi put su bračne zavete razmenili u Rimu 2013. godine.

Tanja Pujin
foto: Printscreen YT

Jednom prilikom je otkrila i kako su se upoznali:

- Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: „Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.“ Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala 24 godine - ispričala je glumica jednom prilikom, te otkrila zašto nema dece.

Tatjana Tanja Pujin
foto: Damir Dervišagić

- Volim da živim i budem slobodna žena, zbog te slobode nisam imala dece. Kao muškarci što to mogu, ne razumem zašto to ne bih mogla ja - rekla je jednom prilikom glumica.

Tatjana se posle nekoliko godina razvela i vratila u Srbiju, da bi se 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

Tatjana je takođe radila na italijanskoj televiziji RAI 2 kao novinar saradnik, a nije poznato da li se i dalje time bavi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track