NI NJOJ NIJE LAKO: Kejt Midlton se PRVI PUT požalila na nešto! Otkrila zbog koje KRALJEVSKE ODLUKE je bila VAN SEBE od stresa
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

OTVORILA DUŠU

NI NJOJ NIJE LAKO: Kejt Midlton se PRVI PUT požalila na nešto! Otkrila zbog koje KRALJEVSKE ODLUKE je bila VAN SEBE od stresa

Pop kultura -

Mnogima omiljena britanska princeza i buduća kraljica, Kejt Midlton, važi za ženu koja ne skida osmeh s lica.

Za razliku od svoje jetrve Megan Markl nema naviku da u javnosti govori o svojim intimnim brigama, a ovog je puta odlučila da otvori srce i priznala je šta ju je od 2011. godine, kada se udala za princa Vilijama, pa do danas, najviše tištilo.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je tako u obilasku porodiljskog odeljenja nove bolnice Royal Surrey County razgovarala s novopečenim majkama, te s njima podelila da joj je najviše stresa tokom svih godina otkako je postala članica kraljevske porodice zadala odluka o tome kako da nazove svoje troje dece.

Kejt je priznala kako su ona i princ Vilijam bili pod ogromnim stresom zbog imenovanja njihovih sinova i jedne ćerke, a Kejt je rekla da zbog toga noćima nije mogla ni oka da sklopi.

Kejt Midlton
foto: AP

Podsetimo, Kejt i Vilijam imaju troje dece, princa Džordža, koji će jednog dana postati kralj, princezu Šarlot i najmlađeg princa Luisa.

"Razgovarala je s porodiljama o tome koliko je teško imenovati decu i kakvu odgovornost to nosi. Mnogo mladih roditelja pokušava da pronađe najbolje ime za svoje dete no nije im uvek lako, a Kejt je s njima u tome mogla da se poistoveti", rekao je doktor Stabs, koji je bio u smeni kada je Kejt obilazila bolnicu.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: Profimedia

"Rekla je kako Vilijam i ona jednostavno nisu mogli da daju deci imena koja im se samo tako sviđaju jer je ceo svet čekao šta će odabrati – a to je stvorilo veliki pritisak", dodao je doktor.

Inače, Kejt je u britanskom narodu poznata i kao "princeza dece" jer je posebno zadužena za mnoge fondacije i humanitarni rad posvećen deci, a zna se i kako je sama odlična, požrtvovna mama. Nedavno je tokom jednog javnog događaja oduševila svojom interakcijom s preslatkom četvorogodišnjakom koja je želela da joj da cveće, a ovom prilikom poseta bolnici je nosila bebe drugih majki, te ih motala u ćebence.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track