00:47

AJ TI POJEDI OVO MOJE! Seka i Raša NEMILOSRDNI: Dok majke i snajke uživaju u degustaciji, voditelji NE KRIJU NEZADOVOLJSTVO HRANOM

kurir televizija

AJ TI POJEDI OVO MOJE! Seka i Raša NEMILOSRDNI: Dok majke i snajke uživaju u degustaciji, voditelji NE KRIJU NEZADOVOLJSTVO HRANOM

Pop kultura -

U današnjoj epizodi najpopularnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" upoznaćemo porodicu Lukić, koju čine majka Verica, snajka Ana i sin Strahinja.

Strahinja je inženjer zvuka. Veliki je filmovil i svoje slobodno vreme najčešće provodi gledajući filmove. Snajka Ana je po profesiji biolog. Kao i Strahinja, obožava muziku te najčešće zajedno posećuju svirke i koncerte. Majka Verica, kako je svi zovu Verka, je domaćica. Vodi brigu o kući, često gleda turske serije, a ne krije ni da je veoma vešta u heklanju i štrikanju. Verka ističe da bi je najviše usrećilo kada bi dobila unuče.

Strahinja obožava da jede i ne bi mogao da se izjasni ko bolje sprema, jer kako kaže, jedna bi se sigurno naljutila.

Majke i snajke
foto: Kurir teleivizija

Biranje jela

Jelo je birala majka Verica. Izabrala je broj 6, iza koga se krila piletina orli, sa tartar sosom i pire od šargarepe.

Majka Verica i snajka Ana pokazale su rekativni zadovoljstvo što su izvukle to jelo.

Nabavka

Raša i Seka pokazali su otvoreno nezadovoljstvo zbog kulinarskih veština takmičarki dok su majka i snajka išle u nabavku. One su zaboravile samo dve namirnice i dobile samo četiri minuta manje za kuvanje.

Kuvanje

Kuvanje je proteklo u međusobnim provokacijama voditeljskog para Seke Aleksić i Radomira Raše Vlačića, ali se dogodila i nezgoda kada je snajka Ana posekla ruku.

1 / 13 Foto: Kurir teleivizija

Majka je svoju hranu završila na vreme, dok je snajka bila malo sporija, pa joj je Seka Aleksić pomogla.

Degustacija

Snajke su dale malo malo niže ocene, jer su morale da pomažu Ani.

Majke su nahvalile svekrvu i njeno jelo ocenile kao odlično.

- Sve su realno ocenile moju kuhinju.

Dnevna nagrada

Strahinja je pogodio ko je bolje jelo spremio, a isto tako i odgovore na sva pitanja i za svoju porodicu zaradio je 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track