LJUBAVNICI PISAO DA MU JE SUPRUGA DEBELA KRAVA: Razvod je slomio, a kada se smirila dokazala je da se OSVETA najbolje služi hladna
Foto: Printskrin/Instagram

POKAZALA MU JE KOJE

LJUBAVNICI PISAO DA MU JE SUPRUGA DEBELA KRAVA: Razvod je slomio, a kada se smirila dokazala je da se OSVETA najbolje služi hladna

Pop kultura -

Betsi Ajala iz Teksasa saznala je da je muž vara, nakon čega je ostala potpuno slomljena, a posebno ju je pogodila činjenica da joj je to uradio tek nakon što je rodila njihovo prvo dete.

Ona je otkrila poruke koje je on slao svojoj ljubavnici, a u kojima je nju, majku svog deteta nazivao debelom kravom.

Tokom celog života ona se borila s viškom kilograma, a kada je prestala da tuguje zbog raspada svog braka, brzo je pronašla način kako da se osveti svom bivšem mužu.

Naime. novopečena majka odlučila je da drastično promeni svoj život i smršala je preko 50 kilograma, a danas izgleda neprepoznatljivo. Od simpatične debeljuce pretvorila se u atraktivnu lepoticu, a njenom bivšem mužu je sada sigurno žao za sve pogrdne reči koje je izgovorio na njen račun.

- Iskreno, zahvalna sam na onome što je učinio jer inače nikad ne bih promenila svoj život. U početku sam plakala na kraju svakog treninga, ali sam shvatila da moram da se promenim zbog svoje ćerke, da bude ponosna na mene i da joj budem primer - ispričala je Betsi.

Ona celog života kuburi sa viškom kilograma, a nakon porođaja, pala je u postporođajnu depresiju, pa se situacija još više pogoršala jer je utehu pronalazila samo u hrani.

Sa bivšim mužem bila je u vezi od tinejdžerskih dana, punih 14 godina, pa je od njega očekivala razumevanje. Počela je da pazi šta jede i dobro se držala dok dva dana pre Božića nije otkrila poruke na njegovom Fejsbuk nalogu.

Varao ju je s kolegicom sa posla kojoj je pisao da mu je supruga debela krava.

- To me je užasno pogodilo jer mi je uvek govorio da dobro izgledam i čak me je podsticao da se nezdravo hranim, kao da je hteo da zauvek ostanem takva - ispričala je Betsi koja je ipak uspela da se izvuče i nastavi sa zdravim životom.

Sa bivšim suprugom je u dobrim odnosima budući da imaju zajedničko dijete, a u međuvremenu se udala za čoveka koji je, kako kaže, „zaista zaslužuje“ i sa njim očekuje drugo dete.

Na svom Instagram nalogu, ova majka iz Teksasa, je za sada okupila preko 90 hiljada ljudi koji je prate i podržavaju u njenom putu ka zdravom životu.

(Kurir.rs/ Zadovoljna)

Bonus video:

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track