SKANDAL NA DODELI NACIONALNIH TELEVIZIJSKIH NAGRADA: Publika zviždala dobitnicima, afera na KRALJIČINOJ SAHRANI im došla glave
Foto: James Veysey for NTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

NISU IM OPROSTILI

SKANDAL NA DODELI NACIONALNIH TELEVIZIJSKIH NAGRADA: Publika zviždala dobitnicima, afera na KRALJIČINOJ SAHRANI im došla glave

Pop kultura -

Slavlje prožeto zvižducima. Tako se može opisati sinoćni trijumf emisije "This Morning" na dodeli Nacionalnih televizijskih nagarada u Londonu.

Kada su pročitana imena voditelja Holi Viloubi i Filipa Škofilda kao nominovanih za najbolju dnevnu emisiju, publika je počela da zviždi. Kako su pomenuta TV lica i ostali članovi ekipe ovog gledanog šoua i pobedili, izašli su na binu, uzeli nagradu i radovali se kao da se ništa ružno nije dogodilo. Ali jeste.

Publika ne želi da oprosti Holi Viloubi i Filipu Škofildu aferu nastalu tokom perioda žalosti u Velikoj Britaniji odosno to što su navodno preskočili red ne bi li odali počast kraljici Elizabeti II u Vestminster holu prošlog meseca u Londonu, piše "Dejli mejl". Podsetimo, ogroman broj ljudi čekao je da vidi kovčeg sa kraljičinim telom i oprosti se od nje, Dejvid Bekam čekao je u redu 13 sati, a TV dvojac kako se duže vreme priča, želeo je da i u toj situaciji bude povlašćen.

Holi Viloubi, Filip Škofild
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prema pisanju britanskog lista, Holi je napustila ceremoniju samo pola sata nakon što su ona i njen tim primili nagradu.

Mimo toga, sve je izgledalo kao da je u najboljem redu. Glavne zvezde su se potrudile da ostave takav utisak.

"Molim vas, nemojte misliti da smo ikada zadovoljni i nemojte misliti da to ikada uzimamo zdravo za gotovo. To nam mnogo znači svake godine, pogotovo ove godine. Imamo najboljeg šefa", rekao je Filip na bini dok se Holi zahvalila saradnicima pa zatim na Instagramu objavila: "Hvala ti... Bože, Bože... volimo te...@thismorning... vi ste najbolji tim, toliko se trudite da emisija bude onakva kakva jeste".

Na kraju krajeva, čim u primili nagradu, mnogi ih i dalje podržavaju iako se afera "kraljičina sahrana" ne stišava.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:03

FILMSKI SUSRETI! BJELOGRLIĆ BEZ NAGRADE ŽIRIJA U NIŠU: Gran pri Nenadu Jezdiću, a najbolji glumci Milan Marić i Tamara Dragičević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track