BAJAGA BACIO PUBLIKU NA KOLENA: Ovim velikim hitom otpočeo KONCERT i oduševio publiku, a evo kojom ANEGDOTOM je započeo nastup!
Foto: Printskrin / You Tube

oduševio je sve

BAJAGA BACIO PUBLIKU NA KOLENA: Ovim velikim hitom otpočeo KONCERT i oduševio publiku, a evo kojom ANEGDOTOM je započeo nastup!

Pop kultura -

- Godine prolaze nervoznim korakom / godine prolaze mi stojimo / jesmo li sretniji i jesmo pametniji / godine prolaze mi gledamo - stihovi su jednog od najvećih hitova Momčila Bajagića Bajage koji je publiku digao na noge u prepunom Lisinskom.

Bajaga
foto: Printscreen

Podsetimo, zbog velikog interesovanja publike, Bajaga i instruktori nastupaju tri večeri zaredom, nastupili su sinoć, nastupaju danas i sutra, uz pratnju Orkestra Josipa Cvitanovića i Akademskog hora "Kapela Odak".

Momčilo Bajagić se na početku koncerta prisetio kako je 1984. godine imao prvi koncert u Kulušiću u Zagrebu i koliko je obožavateljica koje su tada bile tamo, možda sinoć bilo na koncertu, a sada su bake i majke.

Obučeni u crne farmerke, košulju i sako, Bajaga i njegov bend neumorno su svirali dva sata, a za bis su ostavili hit Tamaru. Navijači su bili u euforiji, ustajali su sa svojih mesta u Lisinskom, plesali, pa čak i kleknuli na pod.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:46

Bajaga pred nastup na Bir Festu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track