FATALNA NOVOSAĐANKA RAME UZ RAME SA KLUNIJEVIMA: Zapalila Los Anđeles vrelom CRVENOM haljinom i pokupila sve POGLEDE! (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

IZGLEDALA JE FANTASTIČNO

FATALNA NOVOSAĐANKA RAME UZ RAME SA KLUNIJEVIMA: Zapalila Los Anđeles vrelom CRVENOM haljinom i pokupila sve POGLEDE! (FOTO)

Pop kultura -

Sinoć je u Los Anđelesu održana gala svečanost "Academy Museum Gala" događaju, a među poznatim zvanicama bila je i jedna Novosađanka koja je sve očarala stilom.

Nina Seničar
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica i voditeljka Nini Seničar bila je u bordo haljini raskošnog materijala. Toaleta sa širokim donjim delom i top izrezom, ukrašena mašnom, nalik je haljinama koje su obeležile zlatno doba Holivuda, ali su istovremeno i veoma moderne. Džepovi kao detalji dokaz su toga, a slične modele voli da nosi i slavna glumica Anđelina Džoli.

Nina Seničar
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nina koju godinama prati epitet fatalne Novosađanke, bila je u društvu muža Džeja Elisa koji je takođe bio savršeno stilozovan noseći smoking koji je bio uskalđen sa raskošnom haljinom njegove supruge.

Nina i Elis prisustvovali su događaju na kojem je bio veliki broj svetskih zvezda, od Džulije Roberts, Olivije Vajld, Reber Vilson do bračnog para Amal i Džordž Kluni.

Džordž Kluni
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Zvezda iz Srbije i njen partner zajedno sa Klunijevima nalaze se na listi najbolje odevenih parova sa sinoćnje svečanosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:38

Nina Seničar postala popadija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track