KAMILA NAREDILA BIVŠEM MUŽU DA URADI JEDNU STVAR: Endru dobio bitan zadatak i uspešno ga OBAVIO, a time se ugurao na ovaj SPISAK
Foto: Profimedia

Ušao na mala vrata

KAMILA NAREDILA BIVŠEM MUŽU DA URADI JEDNU STVAR: Endru dobio bitan zadatak i uspešno ga OBAVIO, a time se ugurao na ovaj SPISAK

Pop kultura -

Endru Parker Bouls dobio je poverljiv zadatak od bivše supruge Kamile, a svedoci tvrde da je odmah pristao da ga obavi i da je uspešno izvršio svoju prvu kraljevsku dužnost koju mu je dodelila kraljica supruga.

Endru Parker Bouls
foto: Profimedia

Nekadašnji muž sadašnje supruge britanskog kralja Čarlsa III predstavljao je Kamilu na sahrani.

S obzirom da su Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, u Kaliforniji, udaljeni 5.000 milja od Bakingemske palate, a princu Endrjuu je zabranjeno pojavljivanje u „uljudnom društvu“, nedostatak ljudstva u sada „mršavoj“ britanskoj kraljevskoj porodici učinio je svoje.

Kocka je bačena i Bouls je, na iznenađenje mnogih, istupio kao novi član ’Firme’!

Brigadir Bouls je u utorak zvanično predstavljao svoju bivšu ženu na sahrani, a njihovi prijatelji tvrde da bi to mogao biti prvi od brojnih angažmana u režiji kračljice supruge.

„Endru rado čini sve što se od njega traži. Uostalom, on još uvek uživa u toploj vezi sa Kamilom.“

Bakingemska palata, britanski dvor
foto: Profimedia

Neobična vest je zabeležena u Dvorskom cirkularu, zvaničnom zapisniku o kraljevskim angažmanima.

„Kraljicu suprugu predstavljao je brigadir Endrju Parker Bouls“, kaže se o njegovom prisustvu na sahrani Džona Bouza-Lajona u londonskom oratorijumu, koji je bio drugi rođak pokojne kraljice Elizabete II, a koji je umro prošlog meseca u 80. godini.

Endru Parker Bouls, princeza Dajana
foto: Profimedia

Tom prilikom, formalno predstavljanje Kamile značilo je i da je Parker Bouls (82) dobio istaknutu klupu u rimokatoličkoj crkvi.

On i Kamila su se venčali 1973. godine i imaju dvoje dece. Rastali su se osamdesetih godina prošlog veka, da bi se konačno razveli 1995. godine, a jedan kraljevski biograf je ovim povodom primetio:

„Oduvek se smatralo da engleski džentlmen uvek treba svoju ženu da ustupi svojoj zemlji i to je svakako bilo tačno u slučaju Endrua Parkera Boulsa.“

Princ Čarls, Princeza Kamila
foto: Reuters

Kamila se udala za tadašnjeg princa Čarlsa 2005. godine, dok je Parker Bouls razmenio zavete sa Rozmeri Pitman 1996. Njegova druga supruga umrla je 2010. godine.

Inače, Bouz Lajon nije bio samo rođak kraljice Elizabete, već i Parker Boulsa, a njihov praujak bio je legendarni Rejmund de Traford, nadaleko čuven po raskalašnom ponašanju.

Neprekidne „sportske“ aktivnosti u spavaćoj sobi podstakle su svojevremeno njegovog brata da mu ponudi 10.000 funti ako pristane da bude kastriran. Ovaj nije pristao, pa je Rejmund je odgovorio da će mu 'odseći jednu loptu i zadovoljiti se sa 5.000 funti'.

Kurir.rs/Daily Mail

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track