OPLJAČKANA POZNATA PEVAČICA: Lopovi ukrali VREDNE STVARI, ali i njene NOVE PESME! Oglasila se i zamolila SAMO JEDNO! (VIDEO)
Foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NA METI PROVALNIKA

OPLJAČKANA POZNATA PEVAČICA: Lopovi ukrali VREDNE STVARI, ali i njene NOVE PESME! Oglasila se i zamolila SAMO JEDNO! (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Lana Del Rej obavestila je svoje pratioce na društvenim mrežama da su joj laptop, hard disk i čak tri kamere ukradeni iz automobila u Los Anđelesu, piše Pitchfork. Uz tehnologiju na kojoj se nalaze master snimci njenog novog albuma koji sada mora ponovo da snimi, lopov je uzeo i 200 rukom pisanih stranica namenjenih za knjigu koju piše za izdavača "Simon & Schuster" i porodične video zapise od velike sentimentalne vrednosti.

Kao što je i očekivano, na internetu trenutno "cure" nove, prethodno neobjavljene Lanine pesme.

- Molim vas, nemojte da slušate muziku ako je kojim slučajem čujete jer još nije spremna za izlazak - zamolila je 37-godišnja Del Rej i dodala da je volela knjigu koju je pisala i na kraju izgubila. Tvrdi da je u knjigu "unela puno strasti".

- Što se tiče kamera, videćemo šta će se dogoditi s tim - naglasila je.

Pevačica trenutno ponovo snima svoje nove pesme, ali je priznala da je bila silno frustrirana što je morala da počne ispočetka. Nove pesme smatra nastavkom albuma "Blue Banisters" iz 2021. godine. Naglasila je da je uverena u album koji snima, uprkos ugroženim sigurnosnim faktorima na različitim nivoima. Istakla je da stvarno želi da nastavi i napravi najbolji album.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:13

AKO VAM POZVONE 2 SREĐENE ŽENSKE NA VRATA NIKAKO NE OTVARAJTE Stručnjak detaljno objasnio šta rade sa starim licima SRAMNA PLJAČKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track