OVAKO JE KRALJEVSKA PORODICA VODILA RAT PROTIV DAJANE? Svi na nogama, zbog 5. sezone Krune: Neću da odem tiho, BORIĆU SE DO KRAJA!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ISPLIVAO JE TREJLER

OVAKO JE KRALJEVSKA PORODICA VODILA RAT PROTIV DAJANE? Svi na nogama, zbog 5. sezone Krune: Neću da odem tiho, BORIĆU SE DO KRAJA!

Pop kultura -

Trejler pete sezone serije "Kruna", koja je bila jako popularna od svoje prve sezone, ali čija je popularnost eskalirala nakon smrti kraljice Elizabete II, napokon je našao svoj put do fanova.

serija Kruna
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tema nove, a ujedno i poslednje, sezone ove hit serije je razvod princeze Dajane i princa Čarlsa, kao i pitanje uticaja koji je taj događaj imao na britansku monarhiju kao i više nego kontroverzan intervju Ledi Di u kojem je razotkrila tajne dvora i detalje svog života kao supruge tadašnjeg princa od Velsa.

Trejler prikazuje zbivanja u zamku Vindzor 1992. godine, čuje se glas Elizabete II koja je sumira godinu u kojoj su se Dajana i Čarls razišli.

Video dočarava i Dajaninu bol dok se pripremala za intervju za "Bi-bi-si Panaroma".

- Neću da idem tiho. Boriću se do kraja - govori Dajana u tom trenutku serije.

- Kako je došlo do ovoga? - pita se kraljica, dok Čarls sumira planove pa otkriva da želi da monarhija bude modernija. Prikazuje se i novinar Bi-bi-sija Martin Bašir koji ističe da kraljevska porodica vidi Dajanu "kao pretnju".

- To je sistem. U dobru i u zlu, svi smo zaglavljeni u njemu - komentariše princ Filip.

Upečatljiva scena trejlera je i Čarlsov komentar o Dajani:

- Šta dođavola ona radi?

Video koji najavljuje petu sezonu prikazuje i Ledi Di sa Mohamedom al Fajedom, čiji je sin bio njen verenik Dodi al Fajed, koji je poput voljene princeze stradao u saobraćajnoj nesreći 1997. u Parizu.

Nova sezona će ujedno biti i pretposlednji deo "Krune", i biće kao što je rečeno, fokusirana na teške godine za britanski dvor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja