DANIJELA BUZUROVIĆ ODLUČILA DA NAPRAVI REZOVE U ŽIVOTU: Porodica je podržava i kod njih u kući je SMEH OD JUTRA DO MRAKA!
Foto: Privatna Arhiva

MALI PORODIČNI RAZGOVORI

DANIJELA BUZUROVIĆ ODLUČILA DA NAPRAVI REZOVE U ŽIVOTU: Porodica je podržava i kod njih u kući je SMEH OD JUTRA DO MRAKA!

Pop kultura -

Lepa voditeljka trenutno je na godišnjem odmoru i maksimalno uživa s mužem, sinom i ćerkom. Čeka je nova televizija gde će raditi emisiju koju, za sada, ne želi da otkrije.

Danijela Buzurović odlučila je da napravi neke rezove u životu, a jedan od njih je da da otkaz na televiziji na kojoj je doskoro radila i promeni TV kuću u kojoj radi. Evo kako razmišlja o onome šta je čeka i kako njena porodica doživljava ovakve promene.

Radili ste u mnogim medijima, pa da li je lako rastati se sa starom ekipom sa TV Prva?

- Rastanak nikada nije lak, a naročito kada negde provedete 16 godina. S druge strane, odlazim na televiziju Nova S, na kojoj želim da nastavim karijeru, a tamo se nalazi već mnogo mojih dragih kolega s kojima sam dugo radila, tako da idem među svoje!

Danijela Buzurović
foto: Mladen Sekulić

Jednom ste rekli: "Ko zna šta me sve čeka u životu!" Evo, nešto se promenilo. Šta ćete da radite na novom poslu?

- Još uvek ne mogu da iznosim detalje, ali jedva čekam da podelim s vama novosti. Uskoro će biti jasno.

Kako je reagovala vaša porodica, muž, deca, roditelji, prijatelji...?

- Oni su sa mnom uvek, pa tako i ovog puta prolazili ceo proces. Raduju se što ću se upustiti u nove poslovne izazove.

Da li je novinarima danas teško da nađu novi posao?

- Teško je naći reči koje na adekvatan način opisuju stanje u medijima u Srbiji danas. Posla ima, to jedino mogu da kažem.

Danijela Buzurović
foto: Mladen Sekulić

Kakvih emisija biste generalno voleli da ih ima više?

- Televizija je magija, a magije je godinama sve manje na našim kanalima. Nedostaju vedri sadržaji. Serije u kojima se ne psuje, emisije za decu koje gledaju i odrasli, tok-šou programi posle kojih ostaje osmeh na licu.

Da li ćete sada imati vremena za sina Nestora i ćerkucu Klaru? Jeste da su poodrasli, ali ipak su mali.

- Uvek imam vremena za našu decu. Sve ostalo može da trpi, ali vreme posvećeno njima nikada. Sada u fazi prelaska s jednog posla na drugi imam godišnji odmor dve nedelje pa ćemo uživati.

Danijela Buzurović
foto: Privatna Arhiva

Stefan i vi ste izuzetno brižni roditelji. Šta vam u ovom periodu njihovog odrastanja predstavlja najveću brigu, na šta najviše obraćate pažnju? Vreme je teško.

- Važno nam je da izrastu u dobre ljude i da budu obrazovani. Da osluškuju svoje potrebe, uoče talente i razvijaju ih. Tu smo da ih podržimo u svemu.

Deset godina braka je iza vas, zanimljiv ste i skladan par sklon zabavi, smehu... Ko koga više zasmejava, a ko je ozbiljniji?

Danijela Buzurović
foto: Privatna Arhiva

- Samo dve jednako jake karike mogu napraviti čvrstu vezu, a što se smeha tiče, on je zaista neizostavni deo našeg života od jutra do mraka.

Spremate li neki pakleni plan za novi izgled na novom poslu?

- Upravo o tome razmišljam, a šta sam odlučila, videćete!

Kurir.rs/Lena/Ljilja Jorgovanović

Bonus video:

01:03

SNEŽANA DAKIĆ POKAZALA POZU DAKIĆIZAM USRED STUDIJA! Voditeljka u petoj deceniji života stasom i stajlingom obara sve s nogu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track