NJU JE OSTAVIO, PA SE OŽENIO MLAĐOM TIJANOM: Ovo je PRVA SUPRUGA Miloša Timotijevića, koju je KRIO 13 godina! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

bila mu je najveća podrška

NJU JE OSTAVIO, PA SE OŽENIO MLAĐOM TIJANOM: Ovo je PRVA SUPRUGA Miloša Timotijevića, koju je KRIO 13 godina! (FOTO)

Pop kultura -

Sada već bivša supruga Miloša Timotijevića nikada se nije pojavljivala u javnosti, a mnogi su mislili da je glumac “krije”. Međutim, ona nije želela da se eksponira. Ipak, nedavno su na društvenim mrežama procurile njene fotografije, i to lepim povodom.

Glumac Miloš Timotijević retko se pojavljivao sa suprugom Dunjom, a još retko je i govorio o njoj javno. Razlog je bio taj što je svoju intimu čuvao isključivo za sebe, te nije dozvoljavao da znatiželjni ljudi zaviruju u njegov privatni život.

Miloš Timotijević
foto: Gordan Jović/ Rts

Međutim, danas, nakon što je objavljeno da se razveo i ponovo oženio, i to u roku od samo 40 dana, domaće portale preplavile su vesti o njegovom ljubavnom i privatnom životu.

Bivša supruga Miloša Timotijevića bila je njegova najveća podrška i inspiracija, a prošle godine su se pojavile prve fotografije na kojima su viđeni zajedno. Nastale su u Parizu, a Dunja je putovala sa mužem i Tamarom Krcunović jer su u francuskoj prestonici igrali svoju hit seriju "Scene iz bračnog života”.

Miloš Timotijević, Dunja Galić, žena Miloša Timotijevića
foto: Profimedia

Dok publika ima prlike da Timotijevića gleda na filmu i “na daskama koje život znače”, Dunja je uspešna umetnica. Ipak, to očigledno nije bilo dovoljno da im brak opstane.

Podsetimo, Timotijević je u jednoj od retkih prilika govorio o tome kako mu je supruga najveća podrška.

Miloš Timotijević, Dunja Galić
foto: Damir Dervišagić

- Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav, da je neophodno razumevanje - rekao je Miloš Timotijević i dodaje da jedina stvar koju nikada njegova supruga neće shvatiti jeste to što je dosta poslova odbio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:32:49

20210411-SCENIRANJE-MILOS TIMOTIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track