NIKO NE ZNA NJENU MRAČNU TAJNU: Najlepši holivudski OSMEH danas proslavlja rođendan, a ovaj SKANDAL obeležio joj je život!
Foto: Profimedia

mnogi je ne vole

NIKO NE ZNA NJENU MRAČNU TAJNU: Najlepši holivudski OSMEH danas proslavlja rođendan, a ovaj SKANDAL obeležio joj je život!

Pop kultura -

Slavna glumica Džulija Roberts, koja nosi laskavu titulu najlepšeg osmeha Holivuda, danas proslavlja svoj 55 rođendan, a malo ko zna neke ne tako lepe detalje iz njenog života.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Ona je nedavno gostovala u emisiji "Sundej morning" i tom prilikom otkrila je šta je najviše čini srećnom u životu, ali i neke druge detalje. Glumica koja se smatra jednom od najuspešnijih u istoriji filma, rekla je da je njen san bio da se bavi glumom, ali da to nije njen jedini san. Na pitanje voditeljke šta su ostali njeni snovi, odgovorila je:

- Život koji sam kreirala sa svojim suprugom, život koji smo izgradili sa svojom decom. Najbolja stvar je kada se na kraju dana trijumfalno vratim njima.

Čuvena glumica je od 2002. u braku sa rediteljem Danijelom Moderom sa kojim ima troje dece. Njeni odgovori dopali su se mnogima na Instagramu, što pokazuje i sledeći komentar:

- Zato i jeste zvezde, jer ima dobre prioritete.

Međutim, drugima se uopšte ne sviđa ono što je rekla, a ni glumica im nije simpatična. Naime, ovaj intervju pokrenuo je "mračne" tajne iz prošlosti. Da li ste znali da Džulija Roberts ima ovoliko antifanova? Pokazaće vam to sledeći komentari:

"Nijedan glumac neće reći da je njegov san da ima novac kako bi bio siguran i kako ne bi brinuo o novcu i sigurnosti", "Život izgrađen na ruševinama druge žene. Džulija je ukrala muškarca od druge žene, a onda je nosila majicu sa natpisom: "Low Vera" (prva spruga Danijela Modera se zove tako). Nadam se da će Vera naći ljubav i ponovo se udati)", "Džulijin suprug bio je oženjen kada je počela da se zabavlja sa njim. Imali su aferu", "Nisam tvoj fan! Ukrasti tuđeg muža pa ismevati majicom jadnu ženu. Baš nisko".

Džulija Roberts je 2000. na snimanju filma "Meksikanac" upoznala snimatelja i reditelja Denija Modera. Buknule su varnice među njima. Džulija je tada bila u vezi, a Moder je bio oženjen. Tačnije, glumica se zabavljala sa Bendžaminom Blatom, a Deni Moder je bio u braku sa šminkerkom Verom Stajmberg, kojom se oženio 1997. godine.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Dok je trajala ta afera, Moder je ostao u braku sa Verom. A zatim se odselio iz svog bišeg porodičnog doma, šest meseci nakon što su se on i Džulia upoznali. Međutim, Vera Štajmberg nije želela da pristane na razvod.

Skoro dve godine nakon njihove veze, dok je bivša supruga i dalje odbijala da potpiše razvod, Džulija je preuzela stvari u svoje ruke. Verovatno znajući da će je paparaci uočiti, a neki sumnjaju da je čak platila fotografa, pojavila se u Zapadnom Holivudu noseći majicu sa ručno napisanim sloganom: "Low Vera".

O spornoj majici pričala je jednom u emisiji Opre Vinfri:

- Znate o čemu je bilo reči? Privatna stvar. Stojim uz svoju majicu.

Danijel Moder i Vera Stajmberg ubrzo su se razveli nakon javne poruke Džulije Roberts.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

04:21

NEĆU DA ARČE MOJU ZADNJICU! Glumica pobesnela zbog filma u kome je potpuno obnažena: PROBLEM NASTAO OKO GOLE POZADINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track