OBRIJALA GLAVU I ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI I SVE SAMO ZBOG NJEGA! Ljubav ju je uništila: Ovo je život NAJTUŽNIJE princeze na svetu!
Foto: Profimedia

niko ne zna šta se dešava

OBRIJALA GLAVU I ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI I SVE SAMO ZBOG NJEGA! Ljubav ju je uništila: Ovo je život NAJTUŽNIJE princeze na svetu!

Pop kultura -

Supruga princa Alberta II od Monaka, Šarlin, privlači mnogo pažnje svojim upečatljivim stilom, ali i činjenicom da je veoma retko videti nasmejana. Iz tog razloga ovu damu neretko nazivaju i najtužnijom princezom na svetu.

Princa Alberta upoznala je 2000. godine tokom jednog plivačkog takmičenja u Monte Karlu,a jedno drugom na večnu ljubav zakleli su se već naredne godine. Za tu priliku Šarlin je izabrala svetloplavo odelo Karla Lagerfelda. Princ Albert tada je imao 53 godine i status neženje - plejboja jer je imao dvoje vanbračne dece, pa su mnogi u Monaku odahnuli kada se najzad skrasio pokraj olimpijske plivačice.

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

Tri godine nakon venčanja, Šarlin je donela na svet blizance Gabrijelu Terezu Mari i Žaka Onora Ranijea, naslednika prestola. Iako se činilo da je sve savršeno, princeza je postala prepoznatljiva po licu bez osmeha. Mnoge se spekulisalo zbog čega je tako, u početku se pričalo da lepa princeza koristi previše botoksa, a ubrzo je postalo jasno da je krivac za njeno tužno lice život s Albertom od Monaka.

Princ koji joj je doneo sve samo ne bajku. Kako je odrasla u Rodeziji nagađalo se i da joj ne prija život na dvoru, a da se oseća kao ptica u zlatnom kavezu pokazala je kada je pokazala svoj revolt i ošišala se na ćelavo. Iako se od princeze očekuje da bude smerna žena bez osmeha pokazala je da je slobodna da čini šta god želi. Na božićnom druženju s decom kneževina Monaka pojavila se sa pank frizurom.

- Ljudi se često pitaju zašto se ne smejem na fotografijama. Pa, recimo samo da je nekad jako teško smejati se. Oni ne znaju šta se zaista događa iza zatvorenih vrata - rekla je u razgovoru za južnoafrički magazin Huisgenoot.

Princ Albert, Princeza šarlin
foto: Profimedia

U maju ove godine princeza Šarlin otišla je u Afriku je kako bi ispratila povratak nosoroga u divljinu. Njena fondacija stajala je iza ove akcije, a princeza nije obratila dovoljno pažnje na svoje zdravlje. Zbog teške infekcije uha mesecima je bila "zarobljena" u svojoj domovini, Južnoafričkoj Republici, a šuškalo se da uza svega toga stoje veliki bračni problemi. I taman kad se činio da se princeza više neće vratiti u Monako, stigla je početkom novembra.

Samo nekoliko dana po povratku kući posle višemesečnog odsustva princeza Šarlin smeštena je na lečenje u jednu ustanovu van Monaka, potvrdio je njen suprug, princ Albert u ekskluzivnoj ispovesti za američki „People“.

Odluku da potraži stručnu pomoć usled „duboke iscrpljenosti, emotivne i fizičke“ par je zajednički doneo uz pomoć princezine braće.

- Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Svesna je da joj je odmor neophodan. Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični - ispričao je Albert.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track