KANJE VEST KUKA NA SAV GLAS: Nakon SKANDALOZNIH IZJAVA izgubio MILIJARDU DOLARA, a on pominje NEPOZNATE SILE i ništa mu nije jasno
Foto: Profimedia

SKRENUO S PUTA

KANJE VEST KUKA NA SAV GLAS: Nakon SKANDALOZNIH IZJAVA izgubio MILIJARDU DOLARA, a on pominje NEPOZNATE SILE i ništa mu nije jasno

Pop kultura -

Kanje Vest kaže da je "uništen do temelja" nakon što mu je saradnju otkazalo nekoliko velikih kompanija, a zbog toga je izgubio milijardu dolara. Sve je krenulo s njegovim antisemitskim komentarima.

Je, kako se sada zove, požalio se na Instagramu da mu se "carstvo urušava", te da piše na Instagramu jer "mu je na platformi Marka Zakerberga još uvek dozvoljeno da bude". Kanje je zatražio reviziju ugovora s kompanijama koje su mu otkazale saradnju. "Pogledajmo ugovore tako da možemo bolje da poslujemo", napisao je Kanje.

"Uništen sam do temelja i za to još uvek niko nije odgovarao", piše Kanje.

Kanje Vest
foto: Profimedia

"Nepoznate sile pokušavaju da mi unište život zbog tvita", navodi referišući se na tvit zbog kog je sve ovo krenulo.

Reper je, naime, na Instagramu insinuirao da repera Didija kontrolišu Jevreji. Vestova objava sastojala se od snimaka ekrana njegovog razgovora s Didijem o kontroverznim majicama s natpisom "White Lives Matter", koje je predstavio na reviji u Parizu.

Osim toga, na Tviteru je napisao da će uskoro krenuti u ''defcon3 protiv Jevreja'', referišući se na lestvicu stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON. Objava je uskoro uklonjena, a Vestu je profil na društvenim mrežama privremeno blokiran.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track