PEVAČICA RAZAPETA NA STUB SRAMA ZBOG JEDNE REČI! Svet je osuđuje jer se usudila da NAPIŠE OVO: Da li je moguće da joj to rade?
Foto: Taylor Swift/UMG / Ferrari / Profimedia

NEVEROVATNO

PEVAČICA RAZAPETA NA STUB SRAMA ZBOG JEDNE REČI! Svet je osuđuje jer se usudila da NAPIŠE OVO: Da li je moguće da joj to rade?

Pop kultura -

Muzički spot za pesmu "Anti-Hero", koja promoviše najnoviji album Tejlor Svift "Midnights", izbačen je nekoliko dana nakon premijere, a jako brzo uspeo je da napravi veliki haos u svetu zbog slanja fetfobične poruke.

U originalnom spotu za pesmu "Anti-Hero" koju je režirala sama Tejlor Svift, 32-godišnja pevačica i tekstopisac zakorači na vagu koja pokazuje reč "debela", što govori o strahu junakinje od viška kilograma.

Nakon brojnih komentara fanova koji su kritikovali scenu sa kilažom na društvenim mrežama, optužujući umetnicu da održava fobiju od debljine, Sviftova je odlučila da promeni video. Novinarka Tin Voguea Ketrin Mloji napisala je da se "reč" debela "jasno pojavljuje na vagi" i pokazuje strah od toga da budete nazvani debelim, što je fetfobija u najbukvalnijem smislu.

Strah od viška kilograma doživljava se kao nešto što je i te kako sporno u svetu, ali nije na odmet da se pevačica zaista suočavala sa problemima u ishrani i nepovoljnim pogledom na svoje telo, te gotovo sigurno nije imala nameru da vreće nikoga ko ima višak kilograma. Njeni fanovi trenutno su šokirani situacijom, te se mnogi pitaju da li je moguće da joj kritičari zaista to rade.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana gošća je emisije Sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track