BRUTALAN KOSTIM ZA NOĆ VEŠTICA: Niko ne može da prepozna jednu od NAJPOZNATIJIH ŽENA na svetu! Ovog puta je PREVAZIŠLA sebe (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BAŠ SE POTRUDILA

BRUTALAN KOSTIM ZA NOĆ VEŠTICA: Niko ne može da prepozna jednu od NAJPOZNATIJIH ŽENA na svetu! Ovog puta je PREVAZIŠLA sebe (FOTO)

Pop kultura -

Kim Kardašijan izgledala je neprepoznatljivo u kostimu koji je odabrala za Noć veštica.

Ove godine odlučila je da se maskira u mutantkinju Mistik iz franšize "X-Men", koju su glumile Rebeka Romijn i Dženifer Lorens. Obukla je pripijeni kombinezon, našminkala lice plavom bojom, stavila sočiva i crvenu periku.

Očekivano, njeni pratioci na Instagramu bili su oduševljeni.

"Ne mogu da zamislim koliko se morala da se potrudiš da izgledaš savršeno u ovom kostimu. Podsetilo me na ono kada si se izgladnjivala da uđeš u haljinu Merilin Monro. Uvek daješ sve od sebe", jedan je od komentara.

"Magik, Mistik, Selene", napisala je Kim u opisu fotografija na kojim pozira s prijateljicama Olivijom Pirson i Natali Halkro.

Ranije je snimila zastrašujuće ukrase u svojoj vili u Kaliforniji. Između ostalog, skulpture belih ruku "izranjaju" iz zemlje. Otkrila je da je reč o replikama ruku njenih najmilijih.

"Ovo su ruke moje dece. Ovo su ruke mojih nećaka. Možete videti ruke nekih naših prijatelja", rekla je.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track