NAJKONTROVERZNIJI PAR IZAZVAO NIKAD VEĆI SKANDAL: Vernici ZGROŽENI njihovim kostimima za NOĆ VEŠTICA! Sad su dotakli DNO! (FOTO)
Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ŠOKANTNO

NAJKONTROVERZNIJI PAR IZAZVAO NIKAD VEĆI SKANDAL: Vernici ZGROŽENI njihovim kostimima za NOĆ VEŠTICA! Sad su dotakli DNO! (FOTO)

Pop kultura -

Mašin Gan Keli i Megan Foks razljutili su katolike kostimima za Noć veštica.

Kontroverzni par je na društvenim mrežama objavio fotografije svojih odevnih kombinacija, na kojima je reper odeven u kostim katoličkog sveštenika, dok je Megan na sebi imala seksi crni donji veš, ogrlicu i povodac za pse, te je klečala na kolenima uzimajući hostiju (hleb za pričest kod katolika) od partnera.

"Nedeljom se pričešćujemo", napisala je Megan Foks na Instagramu i dodala dva emotikona - jedan par ruku sklopljenih u molitvi i jednu krunicu.

Brojni vernici napali su ih u komentarima ispod fotografije.

"Pokajte se. Isus Hrist je umro za ono što sada radite. Imate decu. Gde je primer? Poštovanje? Hrišćanstvo nije kostim. To nije religija. To je odnos s Bogom", napisao je jedan komentator.

"Zašto je pogrešno oblačiti se kao Indijanac, ali u redu je rugati se katoličkoj veri? To je apsolutno odvratno i uvredljivo i dosta mi je dvostrukih standarda!" složio se drugi.

Samo dan pre, Mašin Gan Keli i Megan Foks takođe su se našli na udaru kritika zbog prvih kostima za Noć veštica koje su pokazali. Naime, obukli su se kao Pamela Anderson i Tomi Li, a korisnici interneta optuživali su ih za glorifikovanje i romantizaciju "toksične veze".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

DUHOVNO SU ZAPUŠTENI ONI KOJI SLAVE NOĆ VEŠTICA! Kulturolog šokirao izjavom: PRIZIVAJU ZLO NA SEBE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track