SATI I SATI PRERUŠAVANJA, TONA ŠMINKE I PLASTIKE: Ceo svet je čekao da vidi NJIHOVE KOSTIME za Noć veštica! DA SE ZALEDIŠ! (VIDEO)
Foto: Instagram/heidiklum

SVAKE GODINE PREVAZIĐU SEBE

SATI I SATI PRERUŠAVANJA, TONA ŠMINKE I PLASTIKE: Ceo svet je čekao da vidi NJIHOVE KOSTIME za Noć veštica! DA SE ZALEDIŠ! (VIDEO)

Pop kultura -

Hajdi Klum zovu kraljicom kostima za Noć veštica, što je sinoć i dokazala, kada je na Instagramu objavila korake svoje transformacije do finalnog proizvoda.

U tome joj se pridružio i suprug Tom Kaulic.

Niko ne nosi bolje kostime od Hajdi Klum za Noć veštica već godinama unazad. Zbog toga se i sa najvećim nestrpljenjem čeka njen izbor maske za ovaj praznik.

Sa takvom reputacijom i očekivanjima nije se lako nositi, a Hajdi, svesna toga, svaki put da sve od sebe kako bi bila na visini zadatka.

U tome joj pomaže i čitav tim ljudi, među kojima je i poznati majstor za samopotamjivanje Džimi Koko. Transformacija je počela juče u toku dana, a sve je krenulo od njene golišave slike.

Korak po korak... Hajdi i Tom pokazali su da su spremni da izdrže sate i sate prerušavanja, šminkanja, kao i tone mejk apa, boja i plastike na sebi.

Nemačka manekenka suočila se sa sličnim izazovima i u svetu mode, ali se izazovom zvanim kostim za Noć veštica, u kakav se on upušta, retko šta može meriti. Injen suprug poznati pevač ima dosta iskustva sa sređivanjem za scenu, ali ponovo... skoro ništa nije ni nalik jednoj ovakvoj pripremi koja se može porediti sa kreiranjem najboljih filmskih maski.

Retko ko bi se upustio u jednu ovakvu avanturu, ali bi se svi rado pohvalili ovakvim maskama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:40

BEOGRAĐANI ODGOVORILI: Šta slavite - Svetog Luku ili Noć veštica? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track