LOŠE VESTI ZA FANOVE NETFLIKSA: Platforma UKIDA gomilu filmova u novembru! Evo šta je sve na SPISKU i koje su GREŠKE korisnika!
Foto: Reuters

novo čišćenje

LOŠE VESTI ZA FANOVE NETFLIKSA: Platforma UKIDA gomilu filmova u novembru! Evo šta je sve na SPISKU i koje su GREŠKE korisnika!

Pop kultura -

Nakon što je objavljeno da bi Netfliks uskoro mogao uvesti reklame i da radi na tome da se spreči deljenje lozinke, stiže još loših vesti za korisnike.Netfliks ovoga meseca ukida hrpu filmova i serija. Iako je reč o već uobičajenoj praksi, jer ova platforma svakog meseca briše neke od starijih sadržaja, ovoga meseca lista serija i filmova koji više neće biti dostupni na Netfliksu je poduža.

Na društvenim mrežama Tviteraši su se već pobunili protiv ovih poteza ali se sa svakim povlačenjem ubacuju novi filmovi i serije.

Filmovi koji će danas biti uklonjeni s Netfliksa:

"Pravo pa desno", "Amir", "Svako telo može da pleše 1 i 2 deo", "Argo", "Arjun: Princeza ratnica", "Loši momci", "Bandel Barf", "Betoven Drugi", "Betovenove Božićne avanture", "Chance Pe Dance", "Chip Chup Ke", "Božićna zemlja", "Crni konj: Neverovatna priča o savezu iz snova".

"Pad mrtvog čoveka", "Postala je smrt", "Bitka za Božić", "Denis i Gnašer oslobađaju TV", "Dhana Dhan Goal", "Dhoondte Reh Jaoge", "Hajdžvala: Nestali motor", "Hatrik", "Stiže bum", "Heroine".

"Skriveno na vidiku", "Himatvala", "Kako biti slobodan", "Ljudska priroda", "Muževi u Gau", "Kroz divljinu", "Džon Vik: Poglavlje 2", "Kai Po Che", "Kalakalapu", "Kat Viliams: Pimpve hronike 1 deo".

"Ubiti Bila: 1 deo", "Ubica Kov", "LA poverljivo", "Lažov lažov", "Život u metrou", "Čovek na platformi", "Mark Maron: Bol u mislima", "Svekrva", "Mumbaj Meri Džen", "Venčanje mog najboljeg druga".

"Niko nije ubio Džesiku", "Norbit", "Narandžasta zemlja", "Naša kuća", "Srećnik", "Pan Sing Tomar", "Plata", "Peterson i Findus 2", "Prelomni trenutak", "Raja Natwarial", "Otkupnina", "Bogati Riči".

"Voziti se sam miljama", "Savaria", "Satjagraha", "Upropraščeni", "Settai", "Šartova sećanja", "Sigaram Thodu", "Reflektor", "Debeli lopovo", "Vreme za ubijanje", "Mi smo Milerovi", "Zokomon".

Osim ovih filmova, Netfliks će kroz novembar uklanjati još brojne naslove svakog dana, a među njima su i neki popularni poput: "Prevarantkinje", "Dobar lažov", "Klavir", "Na dužnosti", "Slatke male lažljivice", "Pravi detektiv" itd.

Inače, filmovi i TV serije koje su skrivene unutar ponude ove platforme uklanjaju se skoro svakog dana. Greška je ako ne znate za ovaj potez, a jedini način da budete obavešteni jeste da označite određeni film ili seriju, a Netfliks će vas obavestiti pre njenog uklanjanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

26:56

FELIX EP01

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track