SLAVNA LEPOTICA U FETIŠ KOSTIMU KLEKNULA DA SE PRIČESTI: Ceo svet je žestoko OSUĐUJE jer nosi LATEKS, MREŽICU i POVODAC OKO VRATA!
Foto: Profimedia

JEZIVO JE

SLAVNA LEPOTICA U FETIŠ KOSTIMU KLEKNULA DA SE PRIČESTI: Ceo svet je žestoko OSUĐUJE jer nosi LATEKS, MREŽICU i POVODAC OKO VRATA!

Pop kultura -

Megan Foks i njen verenik Mašin Gan Keli napravili su skandal na društvenim mrečama kada su odglumili "pričešće" dok je glumica bila obučena u lateks i mrežu s povocem oko vrata, a njen verenik kao sveštenik.

Par, koji se verio još u januaru, objavio je nz fotografija i videa u ponedeljak na Instagramu kako bi pokazali svoje kostime za Noć veštica, a njih su od tada fanovi označili kao "blasfemične" i "neukusne".

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Printscreen

MGK bio je obučen kao sveštenik u crno-crvenu odoru. Držao je povodac oko Meganinog vrata, dok je ona bila obučena u vrlo erotski kostim od lateksa i mreže.

- Nedeljom se pričešćujemo, napisala je na seriji fotografija i video snimaka njihovih kostima, od kojih se na nekima vidi kako Megan kleči na kolenima dok ju je MGK pričestio.

Komentari su odmah bili preplavljeni ljudima koji su prozivali par zbog ismevanja hrišćanstva i "se**ualizacije pričešća".

- Ovo je jednostavno neukusno, a ja sam ateista - napisala je jedna osoba.

- Nepoštovanje - rekao je neko drugi.

- Neprihvatljivo. Niko nikada ne bi trebalo da se ruga tuđoj religiji - dodala je treća osoba.

Dok je jedan korisnik imao vrlo zanimljivo zapažanje:

- Primetite kako je hrišćanstvo jedina religija kojoj se otvoreno ismevaju i ljudi smatraju da je to komično? Hmm.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

02:07

HRABRA I ODVAŽNA, NAKON SMRTI OCA URADILA JE OVO! Glumica Suzana Petričevic sa suzama u očima se oprostila od jednog dela sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track