NJENU NAJVEĆU LJUBAV NAŠLI SU MRTVU U STANU! Glumica ga je OBOŽAVALA, a on se predozirao: Sada je našla sreću i njemu rodila dete!
Foto: Profimedia

PRELEPO

NJENU NAJVEĆU LJUBAV NAŠLI SU MRTVU U STANU! Glumica ga je OBOŽAVALA, a on se predozirao: Sada je našla sreću i njemu rodila dete!

Pop kultura -

Mišel Vilijams je postala mama treći put, a glumica i njen suprug Tomas Kejl dobili su drugo zajdničko dete, piše američki magazin "Pipl".

Mišel i tata Kejl pre nekoliko dana fotografisani su zajedno u šetnji, a na slikama se može videti kako glumica nosi novorođenu bebu prislonjenu na grudi.

Mišel Vilijams
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Poznati par ima dvogodišnjeg sina Harta, a glumica je i mama 17- godišnje Matilde, čiji je otac pokojni glumac Hit Ledžer, koji je preminuo u januaru 2008. godine.

Mišel Vilijams (42) govorila je prvi put o trudnoći u maju ove godine za "Variety":

- To je radost. Kako godine prolaze, zapitate se šta bi one mogle da vam donesu Uzbudljivo je otkriti da vam je nešto što želite iznova i iznova dostupno još jednom.

Majčinstvo joj donosi ogromnu radost:

- Ne postoji ništa što vas čini posvećenijim boljem svetu od odgajanja sjajnog deteta. To je vrhunski kreativni čin.

Mišel Vilijams je od 2020. u braku sa Tomasom Kejlom. Pre toga bila je udata kompozitora i producenta Fila Elveruma od kog se razvela u aprilu 2019. godine, svega devet meseci posle venčanja.

Mišel Vilijams
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

- Nikada u životu nisam priala o svojim vezama, ali Fil nije bilo ko. Način na koji me on voli jeste način na koji želim da živim život. Odgajam ćerku Matildu tako da ona uvek bude ono što želi da bude, a sada i mene napokon voli neko ko želi da se ja osećam slobodno i da budem ono što jesam - rekla je glumica o braku sa Elverumom.

Ona i njen prvi muž imali su jednu zajedničku crtu, oboje su izgubili partnere, on voljenu suprugu sa kojom je dobio ćerku, a ona veliku ljubav, glumca Hita Ledžera koji je 2008. godine pronađen mrtav u svom stanu u Njujorku, nakon što se predozirao tabletama za spavanje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:07

HRABRA I ODVAŽNA, NAKON SMRTI OCA URADILA JE OVO! Glumica Suzana Petričevic sa suzama u očima se oprostila od jednog dela sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track