ŽENA BEŽALA OD POLICIJE, PA UBILA MLADU GLUMICU (26)! Erika bila u kolima sa SESTROM i DEČKOM: Na licu mesta ostala MRTVA!
Foto: Printscreen

TUGA

ŽENA BEŽALA OD POLICIJE, PA UBILA MLADU GLUMICU (26)! Erika bila u kolima sa SESTROM i DEČKOM: Na licu mesta ostala MRTVA!

Pop kultura -

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se juče u 21 sat u Adelejdu u Australiji.

U udesu je poginula glumica Erika Hoj (26) dok su njena sestra bliznakinja Lisa i dečko Majk Rider (29) prebačeni u bolnicu zbog povreda koje su zadobili. Žena koja je izazvala sudar po imenu Karli Ajlin Ričards bežala je od policije.

U saobraćajnoj nesreći preminula je glumica Erika Hoj
U saobraćajnoj nesreći preminula je glumica Erika Hojfoto: Pritnscreen

Karli Ajlin Ričards upravljavala je automobilom koji je udario kola u kojima je bila glumica s sestrom i dečkom, piše "Dejli mejl". Policija navodi da je ona pokušala da pobegne sa lica mesta posle nesreće, ali su je kasnije uhapsili.

Ričards se trenutno nalazi u bolnici kraljice Elizabete u Adelejdu, gde je održano dodatno saslušanje, nakon što je procenjeno da je psihički nesposobna da se pojavi na sudu.

Protiv nje je podignuta optužnica za izazivanje smrti opasnom vožnjom, nanošenje štete opasnom vožnjom, napuštanje mesta nesreće i nemarnu vožnju. Ona će se takođe suočava i sa optužbama za ometanje policijske istrage o nesreći jer nije odgovarala na pitanja i navela svoje ime i adresu.

Erika Hoj
foto: Pritnscreen

Erika Hoj umrla je na licu mesta, njena sestra i dečko nalaze se u bolnici "Rojal Adelejd", a otac devojke koja je bila na početku glumačke karijere Greg Hoj skupio je snage za kratku izjavu:

- Bila je bistra, srećna devojka. Sestra i dečko su bili uz nju, nije umrla sama...

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

02:07

HRABRA I ODVAŽNA, NAKON SMRTI OCA URADILA JE OVO! Glumica Suzana Petričevic sa suzama u očima se oprostila od jednog dela sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track