POČEO JE TAKO BEZOBRAZNO DA ME VATA! Bivša Vuka Kostića otkrila detalje iz veze: Ceo svet je zaboravio na OVU VELIKU LJUBAV!
Foto: Ana Paunković

OTKRILA JE SVE

POČEO JE TAKO BEZOBRAZNO DA ME VATA! Bivša Vuka Kostića otkrila detalje iz veze: Ceo svet je zaboravio na OVU VELIKU LJUBAV!

Pop kultura -

Vuk Kostić jedan je od najomiljenijih frajera na domaćoj sceni, a njegov ljubavni život uvek se pratio do najsitnijeg detalja. I dok svi znaju da je bio u vezi sa Jelisavetom Orašanin, Anom Mihajlovski, Ivanom Peters i drugim damama, mnogima je promakla ljubav sa glumicom Bojanom Stefanović, koju je voleo u fakultetskim danima.

Vuk Kostić
foto: Sonja Spasić

Jednom prilikom Bojana se podsetila dana kada su Vuk i ona bili zajedno i tada otkrila i jednu interesantnu simboliku vezanu njihovu ljubav. U tim godinama, kada su bili i malo pre nego što su postali par, često im se dešavalo da glume ljubavnike i na daskama koje život znače.

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera - podsetila se glumica kako je to izgledalo.

Bojana Stefanović
foto: Damir Dervišagić

Međutim, pošto su završili zajedno, Vuk se "malo" opustio i promenio pristup.

- U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem - rekla je lepa glumica pre nekoliko godina.

(Kurir.rs/Glossy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track