GODINAMA SAM MISLIO DA MI PENIS NE RADI, A ONDA MI ONA POKAZALA FORU: Šok ispovest poznatog glumca nikog nije ostavila RAVNODUŠNIM
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

objavio memoare

GODINAMA SAM MISLIO DA MI PENIS NE RADI, A ONDA MI ONA POKAZALA FORU: Šok ispovest poznatog glumca nikog nije ostavila RAVNODUŠNIM

Pop kultura -

Metju Peri je priznao da je godinama mislio da mu "penis ne radi", sve dok ga polusestra Keri Fišer, Triša Fišer, nije razuverila da to nije istina.

Zvezda "Prijatelja" se prisetila u svojim memoarima "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", kako je "probao da se seksa kao tinejdžer, ali nije mogao jer je pre toga popio šest piva".

Umesto da shvati korelaciju između pića i svojih intimnih delova, sada 53-godišnji glumac sebe je smatrao "impotentnim", prenosi Page Six.

Metju Peri
foto: Profimedia

Peri, koji je rekao da je počeo da zloupotrebljava ​​alkohol kao tinejdžer, napisao je: “Hodao sam planetom misleći da je seks nešto za druge ljude. Dugo vremena."

- Seks je zvučao strašno zabavno, ali nije bio za mene - dodao je.

Međutim, kada je Peri počeo da izlazi sa Fišer, ispričao joj je svoju "sramotnu priču", a ona ga je uverila da se njegovi problemi s postizanjem erekcije "neće ponoviti i odvela ga nazad u krevet".

- Naravno... Puna dva minuta slave - našalio se u knjizi.

Peri je dodao da se glumici odužio za njenu dobrotu tako što je "spavao s gotovo svakom ženom u južnoj Kaliforniji".

Metju Peri
foto: Profimedia

U svojim memoarima, koji su objavljeni u utorak, ikona televizije devedesetih nominovana za Zlatni globus, opisuje mnoge svoje veze, uključujući i njegov rastanak od Džulije Roberts 1995. godine.

- Veza sa Džulijom Roberts bila je previše za mene. Bio sam siguran da će raskinuti sa mnom - otkrio je Peri.

- Nisam bio dovoljan. Nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nevoljen - dodao je poznati Čendler Bing iz "Prijatelja", koji u novoj knjizi piše o poljupcu s tada udatom Valeri Bertineli, kao i o sastanku sa Kameron Diaz koji je rezultirao udarcem u lice, prenosi Jutarnji.hr.

Metju Peri
foto: Profimedia

Knjiga takođe otkriva emotivne priče o njegovoj dugotrajnoj borbi sa zloupotrebom droga i alkohola, koja ga je umalo koštala života.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

ĐORĐE STOJKOVIĆ ŠOKIRAO, ZBOG OVE DVE STVARI GA ŽENA ZAVOLELA! Glumac priredio nezaboravnu zabavu na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track