PRLJAVE TAJNE IZ NAJELITNIJEG SE*S KLUBA! NAJTRAŽENIJA STRIPTIZETA OTKRIVA: Ne može svako da uđe, morate da ispunite dva uslova!
Foto: Printscreen

bizarno

PRLJAVE TAJNE IZ NAJELITNIJEG SE*S KLUBA! NAJTRAŽENIJA STRIPTIZETA OTKRIVA: Ne može svako da uđe, morate da ispunite dva uslova!

Pop kultura -

Hajli Grejs iz Njujorka jedna je od najtraženijih plesačica bruleske i striptizeta u najelitnijiem seks klubu na svetu. Sa sa samo 26 godina postala veoma tražena, a nedavno je otkrila i najprljavije, ali i veoma zanimljive tajne koje se nalaze iza kulise.

Mlada Hajli pored ovoga je i model, dizajner kostima i majstor perfomansa, te vrlo vešto barata vatrom kao i burleskom - igra koja je prethodila kabareu, a koja na vrlo zavodljiv i zanimljiv način uz svlačenje kostima privlači pažnju mnogih gostiju.

Bizarni performansi

Grejs je za britanske medije otkrila šta joj donosi njen posao, šta se dešava iza zatvorenih vrata, ali i koliko uživa u njemu.

- Živim prave seksualne fantazije radeći u najelitnijem seksi klubu, a svaki perfomans mi donosi drugačije iskustvo - započela je ona svoju priču, a zatim objasnila i koji joj je omiljeni nastup.

- Jedan od mojih nedavnih nastupa bio je kada sam učestvovala u prelepoj sceni ropstva dok mi je u pozadini svirao violinista.

Hejlin posao traje do kasno u noć, a redovno podrazumeva tri nastupa tokom jedne večeri. Često počinje laganim, ambijentalnim plesnim nastupom, a završava se veoma kreativnim scenama seksa na bini sa jednim ili više partnera.

Plesačica nastupa svake noći, a tematika performansa je uvek drugačija. Kako je i sama rekla, njena uloga je da prikaže neku novu realnost i goste uvede u svet fantazije.

Ne može svako da prisustvuje

Samo članovi visokog društva, odnosno biznismeni, poznate ličnosti i ljudi od ugleda i određenog statusa mogu da pristupe najelitnijem seksi klubu. Još jedan dodatni uslov je da morate da budete lepi i privlačni. Da bi postali gost sa pristupom privatnim sobama, članovi moraju da plate godišnju kartu koja se kreće i do 70.000 evra.

- Erotsko pozorište uživo je divlje i uzbudljivo u smislu da se mi uvek razvijamo. Istražujemo naše granice i seksualne interese. Pokušati bilo šta novo je uzbuđenje - rekla je ona.

Osim plesa, Hajli je imala priliku da se oproba i u glumačkim sposobnostima, pa tako određeni performansi iziskuju i nekoliko zavodljivih dijaloga. Međutim, povrh svega, ono što mnoge iznenađuju jeste da ova 26-godišnja devojka potpuno normalno diživljava svoj posao, kao i svaki drugi.

- Moje radno mesto je pravi luksuz, ali ne i prvi te vrste. Ako se vratimo na drevne egipatske ili grčke igre i manifestacije, seksualne žurke su bile prisutne - rekla je ona i dodala da u najelitniji seks klub ne dolaze samo samci, već i parovi.

- Neki gosti odlučuju da dođu sa partnerom kako bi mogli zajedno da imaju uzbudljivu avanturu, a drugi dolaze sami u nadi da će da upoznaju nekog novog - otkrila je Hajli za kraj.

Hajli redovno na društvenim mrežama deli i provokativne slike, u zanimljivim kostimima, kojima svojim pratiocima pokazuje delić atmosfera iz kluba.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

NAJPOZNATIJA STRIPTIZETA RAZREŠILA NEDOUMICE! Dolaze joj muškarci u salon i traže EROTSKU MASAŽU, a njen odgovor ih ŠOKIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track