03:42

Glumica Iva Manojlović ganula publiku izborom pesme!

pusti brigu

SRPSKA GLUMICA IZVELA HIT LEGENDARNE HRVATICE! Iva raznežila celu ekipu u studiju kad je zapevala nostalgične note

Pop kultura -

U današnjoj emisiji "Pusti brigu" gostovala je Iva Manojlović sa fakulteta dramskih umetnosti. Ona se proslavila mnogim ulogama u filmovima i serijama, ali niko nije znao da zna i da peva!

Iva Manojlović
foto: Kurir tv

- Spomenula bih novi projekat u Jugoslovenskom dramskom pozorištu komad "Vatre" po romanu Margerit Jursenar koji ću igrati sa mnogim našim glumcima - izjavila je Manojlović.

Manojlović je podelila sa gledaocima kako je upoznala svog sadašnjeg muža reditelja Marka Manojlovića, koji je to projekat bio u pitanju i kako pored ljubavi zajedno dele i zajedničku strast prema filmu i muzici.

Iva Manojlović
foto: Kurir tv

Manojlović je sjajno otpevala pesmu Josipe Lisac "O jednoj mladosti" i ostavila neverovatan utisak na gledaoce setnom nostalgičnom melodijom.

Na pitanje voditeljke ko bolje kuva ona, ili njena sestra Bojana glumica je u dahu odgovorila da je to njena sestra.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track