BRITNI SPIRS IMA NEIZLEČIVU BOLEST! Pevačica novom objavom UZNEMIRILA JAVNOST! Bol je strašan, samo BOG može da mi pomogne!
Foto: Printscreen/Instagram

OTKRILA

BRITNI SPIRS IMA NEIZLEČIVU BOLEST! Pevačica novom objavom UZNEMIRILA JAVNOST! Bol je strašan, samo BOG može da mi pomogne!

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs otkrila je da ima neizlečivo oštećenje nerava na desnoj strani tela.

"Oštećenje nerava na desnoj strani mog tela je neizlečivo. Samo Bog može da mi pomogne. Do oštećenja nerava dolazi kada mozak ne dobija dovoljno kiseonika - on doslovno počinje da se gasi", napisala je na Instagramu u opisu videa na kom pleše. Slavna pevačica tvrdi da se u proseku tri puta nedeljno probudi "s potpuno utrnulim rukama" i da se oseća kao da joj neko desnu stranu tela bode iglama.

"Slepoočnice me takođe jako bole. Bol je zaista strašan", dodala je. Ipak, smatra da joj komunikacija s fanovima putem Instagrama pomaže da zaboravi na loše zdravstveno stanje.

"Ne osećam bol dok se snimam kako plešem. Na trenutak ponovo postanem dete", rekla je u objavi, a brojni fanovi su joj u komentarima uputili reči podrške. Uprkos ozbiljnosti tog stanja, otkriva da stvari idu nabolje.

"Napokon sam pronašla lek pomoću kog osećam kako mi kiseonik ide do mozga i kroz vrat. Oči su mi više otvorene i mogu da držim glavu. Napravila sam dobar posao pokušavajući sve to da izvučem. U svakom slučaju, ide nabolje. Mogu da dišem, osećam se pametnije", dodala je.

Pevačica već duže vreme privlači pažnju javnosti fotografijama na kojima pozira gola. Njen bivši suprug, Kevin Federlajn, tvrdi da sinovi zbog takvog ponašanja ne žele da je vide.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track