PROGLAŠEN PROŠLONEDELJNI POBEDNIK MAJKI I SNAJKI Konkurencija je bila jaka, ali je njihova rolovana piletina IZDOMINIRALA!
Foto: Promo

KURIR TELEVIZIJA

PROGLAŠEN PROŠLONEDELJNI POBEDNIK MAJKI I SNAJKI Konkurencija je bila jaka, ali je njihova rolovana piletina IZDOMINIRALA!

Pop kultura -

U subotnjem specijalu emisije Majke i Snajke, Seka i Raša su se kao i uvek prisećali druženja sa porodicama koje su prethodne nedelje učestvovale u takmičenju, a na kraju emisije proglašen je prošlonedeljni ponednik.

Ovo su porodice koje su se tokom nedelje takmičile u majkama i snajkama.

Ponedeljak

Porodica Pajković - Beograd

Marina nam dolazi iz Valjeva. Kada joj se desila, kako ona kaže “ljubav na prvi pogled”, 1997. godine se doselila u Beograd sa svojim dragim. Marina je po zanimanju kuvarica, ali trenutno uživa u kuvanju samo za svoje domaćinstvo. Njena deca obožavaju kad se sprema slatki kupus.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Sin Luka ide maminim stopama. U slobodno vreme rado posmatra Marinu dok kuva i prikuplja sve njene trikove. Trenira fudbal i želja mu je da se ostvari na tom putu. Tijana i Luka su se upoznali upravo na njegovoj utakmici. Od tada ljubav samo cveta.

Tijana voli da istražuje peciva i mesi testa. ali obožava da jede sve što joj svekrva spremi. Studira medicinu i pored toga ide na kurs masaže. U planu im je da prošire porodicu i ušuškaju se u novom stanu.

Utorak

Porodica Mišković - Obrenovac

Luka i Milena su prvobitno bili prijatelji i vremenom je iz tog divnog prijateljstva proizašla ljubav. Imaju mnogo zajedničkih osobina koje njihovu vezu čine još čvršćom. U ljubavi su već 3 godine i planiraju da tako i ostane.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Luka studira programiranje i poseduje velike ambicije kada je karijera u pitanju. Takodje aktivno trenira košarku, i pored ljubavi koju pronalazi u tom sportu, gaji nadu da će jednog dana postići vrhunski rezultate. U slobodno vreme se bavi fografisanjem, ali kako on kaže “za svoju dušu”. Obožava da jede pastu ali najukusnija mu je kada mu Milena spremi.

Vikendom posećuju zajedno teretanu, ali pored sporta Milena je više okrenuta medicini. San joj je da jednog dana postane vrhunski fizioterapeut i leči sportiste.

Majka Danijela je posvećena domaćinstvu. Ona je kuvarica u penziji i svoje dane provodi kod kuće vodeći računa o porodici. Vreme koje izdvaja za sebe ispunjava gledajući aktuelne serije na tv-u i čitanjem istorijskih knjiga.

Sreda

Porodica Lakićević

Žana je poreklom iz Moskve. Kao mlada se preselila u Beograd zbog studija i sticajem okolnosti upravo tu i osnovala svoju porodicu. Svoje kulinarsko umeće je prenela snajki Milici koja rado prihvata kuhinjske avanture i zajedno sa Žanom sprema vrhunska tradicionalna srpska i ruska jela.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Svojom pažnjom i brigom su pomalo razmazile Marka, on uživa u porodičnoj atmosferi gde sve dobija “na tacni”. Kao većinski deo njegove generacije i on je krenuo stopama programiranja u nadi da će jednog dana postati ozbiljan programer. Milica i Marko su se upoznali u teretani gde im je zajednička strast trening i rad na sebi a kasnije se to pretvorilo u ljubav.

Zajednički cilj im je da pokrenu svoje poslovanje u oblasti sporta i zdravlja, a Žana je tu da im pruži podršku.

Četvrtak

Porodica Myanzou – Zimbabve

Shallon nam dolazi iz Zimbabvea. Sa svojim sinom se pre nešto kraće od godinu dana doselila u Beograd u nadi za boljim životom. Poslušala je savet svoje prijateljice i započela život u Beogradu sa ciljem da tu i ostane.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Andy je upisao fakultet u Beogradu na smeru programiranja i želi da se ostvari na tom polju. Fanatik je video igara i Netflixa. Barbaru je upoznao dok je šetao Knez Mihajlovom ulicom istražujući grad.

U početku je to bilo prijateljstvo a nakon par meseci se izrodila ljubav. Obožavaju da istražuju restorane i isprobavaju srpsku kuhinju, ali najviše im se dopada kada se oprobavaju zajedno u kuhinju. Omiljeno jelo im je zasigurno sarma.

Petak

Porodica Fuštić - Beograd

Mirjana je prava domaćica. Po prirodi je vredna i radna ali kako kaže najviše je ispunjava rad kod kuće i briga o svojoj porodici. Obožava decu i rado im ispunjava sve želje i zahteve. Mirjana i snajka Maja se odlično slažu, medjutim, kada se nadju u kuhinji ume da nastane “dvoboj”.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Maja se bavi profesionalnim šminkanjem i želja joj je da otvori svoj salon lepote dok je Andrija fokusiran na online poslovanja. Njih dvoje su su se prvi put sreli na proslavi 2019. godine gde su započeli svoju romansu.

Vikend im je rezervisan za izlaske, šetnje i restorane, kako kažu žele da ispune život životom.

Titulu najboljih kuvara za prošlu nedelju ponela je porodica Mišković iz Obrenovca čija je rolovana pletina naprosto izdominirala.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track