DEVOJKE GA OBOŽAVAJU, A KAD BI ZNALE ŠTA RADI SVAKOG JUTRA VOLELE BI GA JOŠ VIŠE: Mladi glumac ima rutinu od koje ne ODUSTAJE!
Foto: ATA images

možda niste znali

DEVOJKE GA OBOŽAVAJU, A KAD BI ZNALE ŠTA RADI SVAKOG JUTRA VOLELE BI GA JOŠ VIŠE: Mladi glumac ima rutinu od koje ne ODUSTAJE!

Pop kultura -

Vladimir Kovačević, uspešan mladi glumac, postao je popularan zahvaljujući ulozi Arse u hit seriji “Istine i laži”, ona mu je ujedno bila i prva uloga u karijeri. Od tada prate ga mnogi uspesi na filmskom platnu, ali i dame ga posebno vole.

Dramskog umetnika gledamo u serijama "Klan 3" i "Zlatni dečko", a uskoro će publika moći da ga vidi i u nastavku kultnog filma "Munje", pod nazivom "Munje opet", predvođenog rediteljem Radivojem Rašom Andrićem.

Crvena zvezda - PSŽ, Vladimir Kovačević
foto: Damir Dervišagić

Kako je život glumca brz i zahteva da se u potpunosti posvete poslu, često se dešava da ih savlada umor. Mladi dramski umtenik je u intervjuu za Gloriju otkrio je svoj recept za uspešan dan, kao i da mu je jutarnja rutina uzimanje vitamina, što znači da vodi računa o sebi, zbog čega bi ga silne obožavateljke još više volele.

- Dan ne započinjem bez magnezijuma, cinka i vitamina C - rekao je Vladimir.

Njegove izvanredne imitacije nas teraju na smeh do suza, a smatra da su mu upravo one mnogo pomogle prilikom upisa na “Fakultet dramskih umetnosti”, koji je uspeo da upiše iz prvog puta, bez ičije pomoći.

serija Klan, Vladimir Kovačević
foto: Nenad Živanović

- Spremio sam prijemni bez ičije pomoći. Izabrao sam da se predstavim kao Jerotije iz "Sumnjivog lica" i monologom iz "Mletačkog trgovca", govorio sam stihove pesme "Greh" Duška Trifunovića, a moj glavni pik su bile imitacije poznatih ličnosti. Imitirao sam Josifa Tatića, Buksove knjige i Kristijana Golubovića. Mora da im se to svidelo kad su me primili - ispričao je glumac svojevrmeno za Kurir.

U intervjuu za Kurir, glumac je ranije otkrio i da su im na jednom od snimanja serije "Klan" zapretili da će im pozvati policiju.

Vladimir Kovačević
foto: Firefly Production

- Atmosfera na snimanju je bila sjajna. Dobro smo se zabavljali. Svi su bili jako zagrejani da ova stvar uspe, a koliko smo snažno zagrizli, svedoči situacija koja se desila dok smo snimali jednu scenu iz četvrte epizode, u kojoj Šok šamarima objašnjava Miti da ne sme da reaguje bez njegove dozvole. Komšije iz kuće preko puta našeg seta su povikale da će pozvati policiju i morali smo da prekinemo scenu na trenutak kako bismo im rekli da je u pitanju snimanje serije. To je bila potvrda da je scena uspela - priča glumac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:03

Glossy lično - Vladimir Kovačević: Ne branim se od obožavateljki!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja