TRAMP NIJE HTEO DA PLATI ŠATOR ZA ĆERKINO VENČANJE: Isplivalo još detalja sa bogataške svadbe, uz ovu pesmu su započeli BRAK!
Foto: Profimedia

žive život

TRAMP NIJE HTEO DA PLATI ŠATOR ZA ĆERKINO VENČANJE: Isplivalo još detalja sa bogataške svadbe, uz ovu pesmu su započeli BRAK!

Pop kultura -

Ćerka biznismena i bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani se udala prošlog vikenda za svog izabranika milijardera Majkla Bulosa. Donald je Tifani otpratio do oltara, pa je na ćerkinom venčanju održao govor, a imao je i poruku za zeta.

Tifani Tramp, venčanje, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

"Majkle, bolje ti je da se brineš za nju. Bez sumnje, ti si posebna osoba i daleko si ispred svojih godina. Video sam te kako imaš posla s vrlo velikim ljudima... Vas dvoje ste spektakularni ljudi i ovo je bio prekrasan dan", rekao je bivši američki predsednik, piše Page Six.

Donald je spomenuo i brigu oko lošeg vremena. Naime, Tifani je navodno pre venčanja poludela jer se predviđalo da će biti kiše u Palm Biču na Floridi gde je bilo venčanje.

Tifani Tramp, venčanje, Ivanka Tramp
foto: Profimedia

"Brinuli su se zbog kiše. Rekli su: "Stavićemo veliki šator iznad bazena." Ne želim šator jer ako stavite šator, prvo košta mnogo para. Ko želi da potroši novac? I drugo, jednostavno nije isto. Rekao sam: 'Rizikovaćemo.' Zar ne, Tifani?" rekao je Donald u svom govoru.

Lepo vreme u Palm Biču je poslužilo mladence i goste. "Dobro vreme mislim da je simbol za vas i vaš život. Vrlo smo ponosni na vas oboje. Želimo vam lep zajednički život", zaključio je Donald.

Tifani Tramp, venčanje, udaja
foto: Story Instagram Printscreen, Ivanka Trump

Govor je održala i Marla Mejpls, Tifanina majka, koja je s Donaldom bila u braku od 1993. do 1999. godine.

"Samo želim da se zahvalim tvom divnom ocu Donaldu i prekrasnoj Melaniji i celoj porodici što su bili tako bliski s Tifani tokom svih godina. Toplina koju svi zajedno delite je ono što drži ovu porodicu na okupu. Ako svi zajedno ostanemo jaki, održaćemo naš svet na okupu", rekla je.

"Zadržimo ovu ljubav zajedno, držimo svoja srca zajedno i samo iskoračimo u svet i znajmo da ga možemo promeniti dan po dan svojom ljubavlju. Mi to možemo. Donalde, možda ćeš morati učiniti malo više", dodala je Marla.

Tifani i novopečeni suprug na plesni podijum su izašli uz pesmu "Dancing in the Moonlight", izvođača Toploadera, a onda na hit Elvisa Prislija "Can't Help Falling in Love" otplesali prvi ples.

Uz mladence na plesnom podijumu su se u jednom trenutku pojavili i ostali gosti, a među njima je bio i Donald Tramp.

Kako to obično i biva na venčanjima, Tramp je plesao sa suprugom Melanijom dok je u pozadini svirala pesma "Strangers in the Night", izvođača Frenka Sinatre.

Osim što je plesao s Melanijom, Donald je supruzi šaputao na uvo i ljubio je u obraz, pa je mnogima to bilo simpatično.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:18

NIKADA VEĆE INTERESOVANJE ZA IZBORE U AMERICI! Mitić otkrio: Ako Tramp i republikanci odnesu većinu EVO ŠTA ĆE SE PROMENITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track