NE NOSIM NI CIPELE! Slavna glumica prvi put u javnosti posle ŠOKANTNE vesti o teškoj bolesti zbog koje se povlači iz POSLA! (FOTO)
Foto: Profimedia

tuga

NE NOSIM NI CIPELE! Slavna glumica prvi put u javnosti posle ŠOKANTNE vesti o teškoj bolesti zbog koje se povlači iz POSLA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Kritina Eplgejt (50) je dobila zvezdu sa svojim imenom na stazi slavnih u Holivudu.

Naime, Kristina je pre nekoliko dana najavila završetak karijere rekavši da će joj uloga u Netfliksovoj seriji "Dead to Me" vrlo verovatno biti poslednja.

Kristina Eplgejt
foto: Profimedia

Glumica se na stazi slavnih pojavila u crnom odelu, dok je u ruci imala štap bez kog ne možeda hoda. Od 2021. godine, otkad joj je dijagnostikovana multipla skleroza, Kristina se retko pojavljuje u javnosti.

Inače, glumica pre dijagnoze multiple skleroze, 2008. godine imala borbu sa rakom dojke i posle uspešne terapije odlučila se na dvostruku mastektomiju.

Kristina Eplgejt
foto: Profimedia

Povodom otkrivanja zvezde na nokte na rukama stavila je crni lak i belim slovima napisala "F.u MS" ( uprevodu: je*i se multipla sklerozo). Tokom govora na stazi slavnih u Holivudu zahvalila je svim agentima koji su radili s njom poslednjih 28 godina.

Takođe, rekla je kako slavi što su sarađivali tako dugo jer je to vrlo retko u njihovom poslu. Rekla je i da je svojoj majci pre govorila "menjanje agenata je kao menjanje ležaljki na palubi Titanika, no ja sam zapela sa svojima i potonutćemo svi zajedno ako nešto krene po zlu", piše 24sata.hr.

Kristina Eplgejt
foto: Profimedia

Tokom ovih teških godina najveća podrška joj je suprug Martin Le Noble s kojim ima ćerku Sejdi Grejs (11).

Ona se tokom govora rasplakala i zahvalila svim prijateljima i porodici koji su bili uz nju, posebno svojoj ćerki koju je nazvala "najvažnijom osobom u životu".

- Hvala ti što si bila uz mene kroz ovo sve - rekla je ćerki Sejdi pa se našalila s bolešću:

- Oh, inače, bolujem od multiple. Jeste li primetili? Čak ne nosim ni cipele.

Na kraju, glumica je pozirala uz svoju zvezdu i istakla koliko joj je važno što je i njeno ime upisano na stazi slavnih u Holivudu.

Kristina Eplgejt
foto: Profimedia

Da podsetimo, Kristina je nedavno u razgovoru za "Variety" najavila kraj karijere:

- Džen Harding će verovatno biti poslednji lik kog ću glumiti. S mojom bolešću, ne znam koliko sam sposobna. Ali ovo je bio dar - rekla je pa objasnila kako joj je bilo na snimanju.

- Moralo je biti hladno, jer je toplina naš kriptonit. Ne možeš ni raditi tih 18 sati dnevno. Bilo je to nemoguće - rekla je i dodala da su kolege sa snimanja zbog njene situacije bile "pune ljubavi".

Kristina Eplgejt
foto: Profimedia

- Ako sam ih nazvala ujutro i rekla: "Ljudi, ne mogu da siđem niz stepenice", odgovorili bi "U redu! Nećemo danas. Radićemo druge stvari." Netfliks nam je čak dopustio da napravimo pauzu od nekoliko meseci kako bih mogla da se priberem nakon dijagnoze i pronađem adekvatno lečenje - rekla je.

Kristina Eplgejt
foto: Profimedia

Zvezdi serije "Bračne vode" multipla je dijagnostikovana 2021. godine. Za New York Times nedavno je priznala da je godinama pre imala znakove ove autoimune bolesti. Osim toga, otkrila je kako je zbog nje izgubila i ravnotežu tokom snimanja jedne od sezona Netfliksove serije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:23

BOLEST ME PROMENILA: Glumica iskreno o teškim situacijama kroz koje je prošla u životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track