ZDRAVO, DRAGI PRIJATELJI! Kralj valcera na tečnom srpskom pozvao publiku na koncert: Obećao SPEKTAKL sa ljubljenjem i plesanjem
Foto: Kurir TV

andre rieu

ZDRAVO, DRAGI PRIJATELJI! Kralj valcera na tečnom srpskom pozvao publiku na koncert: Obećao SPEKTAKL sa ljubljenjem i plesanjem

Pop kultura -

Beogradska publika će nakon emotivnog koncerta 2019. godine ponovo imati prilike da uživa u velikom scenskom i muzičkom spektaklu kralja valcera.

Ono što može da se očekuje za manje od deset dana u Areni taćnije 24.novembra su klasični valceri, operske arije, songovi iz popularnih filmova i obrađene pop melodije u novom, klasičnom aranžmanu.

00:32

ZDRAVO, DRAGI PRIJATELJI! Čuveni muzičar na tečnom srpskom pozvao publiku na koncert: Obećao SPEKTAKL sa ljubljenjem i plesanjem

Uz pozdrave publici na srpskom jeziku i izvođenje numere "Tamo daleko“, Andre Rieu sigurno priprema i mnogo drugih iznenađenja.

– Uvek se trudim da to bude mala tajna, ali ljudi u beogradskoj „Areni“ treba da znaju da će veče biti fantastično. Izvešćemo mnogo lepih i prikladnih melodija, divnih valcera i poznatih arija iz mjuzikala i opere. Na sceni ću biti sa Platinskim tenorima, kao i nekoliko soprana sa međunarodnim imenom i slavom - rekao je umetnik.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track