PREVARIO JE S 80 ŽENA, BIO OPTUŽEN ZA SILOVANJE, A ONA MU OPROSTILA: Imala jako dobar razlog da ostane sa OVIM FRAJEROM!
Foto: Jose Velasco / Zuma Press / Profimedia

volela ga je

PREVARIO JE S 80 ŽENA, BIO OPTUŽEN ZA SILOVANJE, A ONA MU OPROSTILA: Imala jako dobar razlog da ostane sa OVIM FRAJEROM!

Pop kultura -

Vilijam Levi i Elizabet Gutijerez jedan su od najlepših latinoameričkih parova koji godinama oduševljavaju sve svojim izgledom. Oni su se upoznali pre 19 godina, svoju ljubav su 2006. godine prvim detetom, a potom 2010. i drugim.

Vilijamovim prevarama ne zna se broj, a uprkos velikim pritiscima oni su svoj brak uspeli da sačuvaju i da ojačaju, te i dalje uživaju u ljubavi sa svoje dvoje dece, Kristoferom i Keli.

Vilijam Levi, Elizabet Gutijerez
foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Vilijam Levi je u Sjedinjene Američke Države došao s rodne Kube kao tinejdžer i glavni je cilj mu je da bio postane uspešan igrač bejzbola, ali sudbina mu je pripremila drugi put. Nakon što su ga otkrili agenti, radio je kao model, a onda je došla prilika da se u drugoj sezoni prijavi za rijaliti šou na mreži Telemundo, Protagonistas de Novela, koji je emitovan 2003. godine.

Tokom tog emitovanja ovog programa upoznao je Elizabet, koja je pre prijave za rijaliti radila u advokatskoj kancelatiji, a ubrzo nakon upoznavanja proradila je hemija među njima.

Romansa koja je nastala između Vilijama i Elizabet tokom televizijskog programa učinila je njegov prenos vrlo popularnim, budući da je flert između njih dvoje bio ono u čemu su gledaoci najviše uživali.

Nakon nekoliko nedelja Elizabet je napustila rijaliti, osvojila je 6. mesto i otputovala u Los Anđeles. Nedelju dana kasnije, Vilijam je takođe napustio program, osvojio 5. mesto i odmah potražio Elizabet, koja mu je rekla da putuje u Kaliforniju na studije glume s ciljem traženja svog mesta na glumačkom nebu.

Vilijam Levi
foto: mz2 / Zuma Press / Profimedia

Par se ubrzo preselio u Majami kako bi oboje započeli svoje karijere, a u njihov dom stiglo prvo dete. 12. marta 2006. rođen je Kristofer Aleksandar. Sa dolaskom sina, Elizabet i Vilijam ojačali su svoj odnos i počeli zajedno da se bore za napredak. Četiri godine kasnije, 6. marta 2010. par je dobio ćerku Kejli Aleksadnru.

Vilijam i Elizabet započeli su karijeru praktički u isto vreme, budući da su 2007. godine, kada je njihova prva beba imala već godinu dana, pozvani da budu deo postave telenovele Acorralada. Njihova je slava počela je da raste. Iste godine glumac kubanskog porekla pozvan je da učestvuje u jednoj telenoveli u Meksiku, a sledeće godine dobio je svoju prvu glavnu ulogu.

S druge strane, Elizabet je postigla uspeh glumeći u El Rostro de Analía, popularnoj sapunici na mreži Telemundo. Tokom tog vremena počele su kružiti glasine o raskidu para.

Slava, uspjh i popularnost Vilijama Levija otišli su u nebo kada je učestovao kao protagonist zajedno s Mitom Peroni u telenoveli Oprezno s anđelom, a bilo je i mnogo glasina o romansi između dvoje protagonista, što je verovatno uzrokovalo probleme u vezi Elizabet i Vilijama.

- Odlučili smo da sebi damo malo vremena, to su pitanja o kojima ne želim da ulazim u detalje, ima trenutaka u životu kada treba analizirati stvari. Sad više nismo zajedno, jako je volim, obožavam je, ona je majka mog sina, ali u životu za sve postoji trenutak - rekao je tada glumac.

Nakon što su sve razjasnili, odlučili su da nastave svoju romantičnu vezu. Levi je bio sve traženiji među producentima jer je njegova prisutnost na malim ekranima bila važna, pa je tako uz Žaklinu Brekomontisa dobio drugu glavnu ulogu u telenoveli Sortilegio.

Vilijam Levi
foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia

Iako su se već pomirili, po drugi put njihova veza bila je na klimavim nogama, budući da su se pojavila nagađanja da je je glumac prevario Elizabet s koleginicom Žaklin.

Par je odbacio nagađanja i ubrzo objavili da čekaju svoje drugo dete. Devojčica je na ste stigla 2010. godine, i izgleda da je uspela da spoji svoje roditelje. Udaljenost među njima bila je glavni razlog zašto su se glasine proširile, ali su uvek pronalazili argumente zbog kojih su ostajali zajedno.

- Odlučila sam raskinem vezu koju sam održavala osam godina s Vilijamom. Uvek sam stajala uz njega, uprkos upornim glasinama, koje sam potisnula jer nisam imala razloga da sumnjam u snagu naše zajednice. Odlučna sam da stanem na kraj ovom odnosu za dobro svoje dece i sebe, dugujem sebi poštovanje pre svega kao ženi i majci - ovim rečima Elizabet je raskinula njihovu vezu 2011. godine, nakon što se nagađalo o romansi između Levija i još jedne glumice Barbare Mori.

Izašao je video na kojem se vidi blizak odnos Vilijama i Barbare 2011. godine, ali par nije dao nikakve izjave. Inače, mediji su pisali da je Vilijam svoju suprugu prevario s 80 žena, što glumac, naravno, nikada nije potvrdio. Poznato je da su još uvek zajedno, budući da na poslednjim objavama na njihovim Instagram profilima izgledaju vrlo srećno.

Njihov sin, 14-godišnji Kristofer, doživeo je nesreću kada se automobil prevrnuo na njega. Kako su pisali meksički mediji, nesrećan događaj odvio se zbog toga što je Kristofer prenaglo skrenuo u krivinu i izgubio kontrolu.

Za Vilijama i Elizabet nije bilo težeg poglavlja od onog koje su doživeli prošle godine, kada je njihov sin doživeo nesreću gde mu se koljeno zaglavilo ispod električnog vozila i kada su ga helikopterom morali prevesti u bolnicu.

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos.

Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako mu je lagala o tome koliko godina ima.

Uz sva nagađanja i stalne razdvojenosti koje su zvezde imale, uvek su se vraćali jedno drugom, jer je izgleda najjači razlog da ostanu zajedno njihovo dvoje dece.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

00:33

BURNO U EMISIJI PUSTI BRIGU! Glumac hteo da napusti emisiju, kada mu je Suzana Petričević postavila OVO PITANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track