UHAPŠEN REPER ZBOG POKUŠAJA UBISTVA! Povezan sa pucnjavom od prošlog meseca, a evo kako je izgledalo njegovo HAPŠENJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

nadrljao

UHAPŠEN REPER ZBOG POKUŠAJA UBISTVA! Povezan sa pucnjavom od prošlog meseca, a evo kako je izgledalo njegovo HAPŠENJE! (VIDEO)

Pop kultura -

Reper Blufejs uhapšen je u pod optužbom za pokušaj ubistva koje je rezultat pucnjave od prošlog meseca, saopštila je policija Las Vegasa.

Američki umetnik, čije je pravo ime Džonatan Porter, smešten je u pritvorski centar okruga Klark u Las Vegasu, navodi se u saopštenju Metropolitenske policije istog grada.

Ovaj 25-godišnjak je uhapšen po "optužnicama zbog pokušaja ubistva smrtonosnim oružjem i pucanja odnosno ispaljivanja metaka u/na zauzetu strukturu (mesto gde se nalazi bar jedna osoba)" u vezi sa pucnjavom 8. oktobra, navodi policija u saopštenju.

Inače, američki TMZ je objavio snimak hapšenja repera i kako se vidi na snimklu, u pitanju je tajna operacija, a uhapsio ga je policajac u civilu dok je on sedeo i pričao sa svojom devojkom Krisen Rok koja je bila veoma zbunjena.

Kaucija od 50.000 dolara određena je u sredu tokom prvog pojavljivanja Blufejsa pred sudom po tačkama optužnice, a prema sudskim dokumentima, a preliminarno ročište je zakazano za januar.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:57

Popularni reper Igror Lazić Niggor u ovonedeljnoj Realnoj priči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track