ŠTA JOJ JE TO NA ZADNJICI? Vrela prevačica obukla s*ksi haljinu, a kad se okrenula napravila HAOS: Vilice padale zbog njene odeće!
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da li je moguće?

ŠTA JOJ JE TO NA ZADNJICI? Vrela prevačica obukla s*ksi haljinu, a kad se okrenula napravila HAOS: Vilice padale zbog njene odeće!

Pop kultura -

Brazilska pevačica Anita pojavila se preksinoć na dodeli Američkih muzičkih nagrada 2022, gde je grupa Manseskin svojila prestižnu nagradu za najbolju rok pesmu, i tom prilikom napravila je haos.

Osim što je pokupila priznanje za najpopularniju latino umetnicu, o njoj se pričalo i zbog njenog stajlina. Pevačica se pojavila u zanimljivoj crno-beloj kreaciji koja je spreda izgledala seksi, ali ne i vulgarno, a kad je okrenula leđa ceo svet je ostao bez teksta.

Anita
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Donji, crni deo haljine imao je simetrične proreze na zadnjici, a koji su nagovestili da Anita na crvenom tepihu pojavila bez gaćica. A da nije ponela ni brus, moglo je da se zaključi i po golim leđima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:26

HTELA DA SMANJI GRUDI, A ONDA JE SAZNALA OVO I ZALEDILA SE! Pevačica otkila kako je zbog jedne veće dojke otkrila STRAŠNU ISTINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track