UCENJUJU ME I TRAŽE DA PLATIM: Zvezda serije ISTINE I LAŽI moli ZA POMOĆ! Otkrila u šta je UVUČENA! Pokazala i PORUKE koje dobija!
Foto: Nemanja Nikolić

NEPRIJATNOST

UCENJUJU ME I TRAŽE DA PLATIM: Zvezda serije ISTINE I LAŽI moli ZA POMOĆ! Otkrila u šta je UVUČENA! Pokazala i PORUKE koje dobija!

Pop kultura -

Glumica Sofija Juričan, koju je publika zavolela po ulogama u serijama "Istine i laži", "Zvezdara" i "Radio Mileva", oglasila se na društvenim mrežama i otkrila s kojim se problemom suočava.

"Dragi moji, želim da vas obavestim da mi je neko hakovao profil na Instagramu i izbrisao sve moje objave", navela je ona, ali tu nije bio kraj njenim mukama.

Sofija Juričan
foto: Printscreen Instagram

"Zatim je usledila i ucena na WhatsApp-u, da će mi vratiti objave ukoliko platim. Ako neko ima predlog za pomoć šta činiti - pišite!!! Hvala unapred", zamolila je glumica pratioce za pomoć.

Sofija Juričan
foto: screenshot

"Ako mi daš novac, vratit ću ti račun" piše u poruci koju je dobila s nepoznatog broja, a koju je podelila sa pratiocima.

Ljudi su je mahom upućivali na MUP, a da li je prijavila slučaj policiji nije poznato.

Sofija Juričan je, podsetimo, letos pričala kako mnogo radi.

Sofija Juričan
foto: Zorana Jevtić

- Imam jako malo slobodnog vremena jer još uvek traju snimanja. U poslednje vreme sam vrlo intenzivno igrala predstave i imala dosta gostovanja, što sa Ateljeom i Madlenianumom, što sa predstavom koju igram sa Ivanom Đorđevićem Džudijem. A i snimanja nekad traju i po 13 sati, radila sam celog proleća i uskoro završavam sa snimanjima. Pozorišna sezona je u Ateljeu 212 gotova, tako da ću imati mnogo više slobodnog vremena. Ali ovo malo vremena što sada imam volim da iskoristim za vožnju bicikla kojim idem čak i na snimanja - kazala je tom prilikom za "Danas".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

MNOGO MI JE LAKŠE DA SE SKINEM PRED KAMEROM NEGO DA ZAPLAČEM! Glumica iskreno o glumačkim izazovima večeras na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track