RODITELJI NISU VOLELI NJEGOVU IZABRANICU! Goran Bogdan pre Jovane ljubio OVU POZNATU PEVAČICU: Zbog ovoga su se RASTALI!
Foto: Nemanja Nikolić

NEVEROVATNO

RODITELJI NISU VOLELI NJEGOVU IZABRANICU! Goran Bogdan pre Jovane ljubio OVU POZNATU PEVAČICU: Zbog ovoga su se RASTALI!

Pop kultura -

Glumac Goran Bogdan ne voli da govori o svom privatnom životu, jer želi da umesto njega govore njegove uloge, ali mnoge zanimaju detalji o njegovom ljubavnom životu.

Poznati glumac već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi sa koleginicom Jovanom Stojiljković, koju je upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom".

Da njegovom šarmu nisu mogle da odole mnoge žene, govori i činjenica da je nekada davno Goran Bogdan bio u vezi sa nekadašnjom pevačicom benda E.T. Lanom Klingor Mihić.

Kako su tada pisali mediji, njegovi roditelji nisu bili presrećni njegovim izborom.

- Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama - prokomentarisala je svojevremeno pevačica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

Goran Bogdan: Nije bitno kako sam reagovao na slučaj Lečića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track