ZATEKAO MAJKU U KREVETU S LJUBAVNIKOM, OTAC HTEO DA SE UBIJE: Traumatična ŽIVOTNA PRIČA slavnog glumca izaziva jezu
Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

BORIO SE S TRAUMAMA

ZATEKAO MAJKU U KREVETU S LJUBAVNIKOM, OTAC HTEO DA SE UBIJE: Traumatična ŽIVOTNA PRIČA slavnog glumca izaziva jezu

Pop kultura -

Ričard E. Grant, engleski glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima „Drakula“, „Čelična dama“ i „Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera“, tokom karijere je nominovan za brojne značajne nagrade, ali se pre velikog uspeha u karijeri suočio sa brojnim porodičnim problemima.

U maju je napunio 65 godina, ali je tek nedavno progovorio o traumama sa kojim s kroz život borio. Rođen je u Africi i odrastao je u porodici profesora engleskog jezika. Iako se sve naizgled činilo idilično, tek je nedavno otkriveno da je istina zapravo bila sasvim drugačija.

Ričard Grant
foto: Profimedia

Nakon završene srednje škole, odselio se u Veliku Britaniju i započeo izgradnju svoje danas vrlo uspešne glumačke karijere, a tamo je upoznao i svoju pokojnu suprugu, Džoan Vošington. Ljubav s njom je potrajala impresivnih 38 godina, a rastavila ih je njena smrt, kada je preminula prošle godine.

Ona je bila ljubav njegovog života i rodila mu je jednu ćerku, Oliviju, a iz prvog braka je imala sina Toma, kojeg je Grant usvojio. Nažalost, Tom je preminuo malo pre svoje majke, i to od raka pluća koji je kasno otkriven, pa je već zahvatio veliki deo ostalih organa. Bizarno je to da je od iste bolesti umrla i njegova majka, samo mesec dana kasnije. Grant je zbog toga javno rekao da je uveren kako je umrla od slomljenog srca, a ne od bolesti.

Ričard Grant
foto: Profimedia

Nakon njene smrti odlučio je da napiše memoare u kojim je otkrio bolne detalje iz prošlosti.

Grant je u knjizi otkrio da je njegova majka imala ljubavnika i da ju je kao dečak zatekao u krevetu sa njim. Iako je očekivao da će nepoznati muškarac pobeći, on je učinio nešto neočekivano - uzeo je pušku u ruke i mladog Granta naterao da se zakune kako nikome neće reći šta je video.

Istina je ipak isplivala na videlo i dovela do razvoda njegovih roditelja. Tu nije bio kraj njegovim mukama.

Otac mu je nakon razvoda pao u duboku depresiju i počeo da govori o samoubistvu.

- Govorio mi je da će prosuti sebi mozak, da nema zašto da živi - prisetio se nedavno Grant.

Osim što mu je najavljivao samoubistvo, Grantov otac je postao alkoholičar koji je pretio i njemu. Stalno mu je govorio da je on kriv za raspad braka te da će ga ubiti na spavanju. Stoga nije ni čudno da je glumac s napunjenih 18 godina odmah otišao od kuće i potražio sreću u svetu, daleko od svojih roditelja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:41

Rade Jorović životna priča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track