PEVAČ (37) UMRO U SNU NEKOLIKO SATI POSLE SVOG VENČANJA! Žena slomljena: Umesto da gledamo slike sa svadbe, biram odeću za sahranu
Foto: Facebook

TUGA

PEVAČ (37) UMRO U SNU NEKOLIKO SATI POSLE SVOG VENČANJA! Žena slomljena: Umesto da gledamo slike sa svadbe, biram odeću za sahranu

Pop kultura -

Američki kantautor Džejk Flint umro je u snu samo nekoliko sati nakon svog venčanja, ostaviviši svoju suprugu slomljenog srca.

Ovaj 37-godišnji muzičar iz Oklahome preminuo je u subotu uveče, ali uzrok smrti još uvek nije utvrđen. Džejk je istog dana na jednom privatnom imanju razmenio bračne zavete sa svojom izabranicom Brendom.

Međutim, samo nekoliko dana kasnije najsrećniji dan u životu neveste pretvorio se u košmar.

"Trebalo bi da gledamo fotografije sa venčanja, a umesto toga moram da biram odeću u kojoj ću sahraniti svog muža. Ljudima ne bi trebalo da bude suđeno da osećaju ovoliku bol. Moje srce je nestalno i jedino što mi treba jeste da se vrati. Ne mogu ovo da podnesem. On mi treba ovde", napisala je Brenda odmah posle tragičnog događaja.

Vest je šokirala i rastužila čitavu muzičku zajednicu u Oklahomi, a dugogodišnji Flintov menadžer Klif Dojal potvrdio je tužne vesti.

Džejk Flint
foto: Facebook

"On nije bio samo klijent, nego i drag prijatelj i veoma fin čovek. Svi su ga voleli. Bio je dobar čovek i imao je neverovatan smisao za humor. Umeo je sve da nasmeje i da učini da se osećaju dobrodošlo", rekao je Dojal.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:19

KOMEMORACIJA MARINI TUCAKOVIĆ Sin Laća održao potresan govor: Govorila je da se napravi ŽURKA kada umre

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track