PREVARANT I NAIVNA LEPOTICA OPET ZAJEDNO! Vređali je i nazivali je JADNICOM: Uvek mu se vraćala iako ju je varao sa 80 ŽENA!
Foto: Jose Velasco / Zuma Press / Profimedia

NEVEROVATNO

PREVARANT I NAIVNA LEPOTICA OPET ZAJEDNO! Vređali je i nazivali je JADNICOM: Uvek mu se vraćala iako ju je varao sa 80 ŽENA!

Pop kultura -

Glumac Vilijam Levi i majka njegove dece, Elizabet Gutijerez, navodno su se pomirili i proveli neko vreme zajedno u Sevilji, pišu španski mediji.

Par je nakon dužeg vremena, viđen kako provode vreme zajedno i to u vinogradu gde Vilijam radi na projektu. Uživali su sa prijateljima i porodicom i nisu krili osmehe. Fotografisali su se sa fanovima i te fotke šerovali na Instagram.

Prošlo je nekoliko meseci otkako je Vilijam Levi neočekivano zamolio medije da ga ne pitaju o Elizabet u priči na Instagramu koju je na kraju izbrisao.

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da prekinemo našu vezu, ali ćemo nastaviti da budemo prelepa porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci - otkrio je Vilijam u januaru.

Od tada su već viđeni zajedno u italijanskom restoranu, ali u društvu ćerke Kejli, prenosi portal "Vanitatis". Informacija objavljena u pomenutom mediju kaže da dvoje glumaca nisu bili sami na sastanku, već im je, pored njihove ćerke, društvo pravio još jedan par čiji je identitet nepoznat.

Elizabet Gutijerez i Vilijam Levi poznaju se 19 godina, a svoju romansu su započeli u rijalitiju, kasnije su se venčali i dobili dvoje dece, Kristofera i Kejli, koji su sada tinejdžeri, a glumac je svoju izabranicu prevario sa minimum 80 žena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

BIVŠI PORNO GLUMAC 19 GODINA ŽIVI SA HIV-OM: Kada je saznao da je pozitivan SVI PRIČALI DA JE UMRO! Sada je ispričao svoju priču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track