TO ŠTO JE URADILA JE JEZIVO I VEOMA SEBIČNO! Lepa glumica ZGROZILA SVE: Opisala scenu sa seta od kojoj se mnogima PREVRNUO ŽELUDAC
Foto: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

NIJE MOGLA DA VERUJE

TO ŠTO JE URADILA JE JEZIVO I VEOMA SEBIČNO! Lepa glumica ZGROZILA SVE: Opisala scenu sa seta od kojoj se mnogima PREVRNUO ŽELUDAC

Pop kultura -

Glumica Dženi Ortega igra glavnu ulogu u novoj Netfliksovoj seriji "Sreda" u kojoj glumi Sredu Adams, ćerku uvrnutog para Gomeza i Mortiše.

Dženi Ortega
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Dobila je nebrojano mnogo pozitivnih komentara, ali se sada našla na stubu srama zbog jednog priznanja i postala je "najomraženiji Adams u sekundi".

Dženi je u jednom intervjuu otkrila da je tokom snimanja serije "osetila simptome korone".

Ona je čak opisala da se osećala "kao da ima gremlina u grlu", a da ju je "celo telo bolelo" dok je snimala scenu plesa, u kojoj joj je društvo pravilo nekoliko desetina statista. "Između scena, dok smo čekali rezultate da je test pozitivan, davali su mi lekove".

Nedugo nakon ove objave pratioci su je razapeli na mrežama, govoreći da je "to što je uradila jezivo i veoma sebično". "Zašto im nisi rekla da si loše, zašto jednostavno nisi otišla sa seta", samo su neka od pitanja koja su tviteraši postavili Ortegi.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:31

MLADA GLUMICA JE AMBASADORKA PLESA OKO ŠIPKE?! Otkrila da uživa u tome: To jeste erotično, ali u tome postoje takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja