POPLAVEO JE I IZGUBIO SVEST NASRED UTAKMICE: Sin slavnog muzičara (11) HITNO prevezen u BOLNICU! Sumnjalo se na INFARKT!
Foto: Profimedia

BILO JE STRESNO

POPLAVEO JE I IZGUBIO SVEST NASRED UTAKMICE: Sin slavnog muzičara (11) HITNO prevezen u BOLNICU! Sumnjalo se na INFARKT!

Pop kultura -

Muzičar Rod Stjuart (77) otkrio je da je njegov sin Ejden (11) hitno prebačen u bolnicu vozilom hitne pomoći zbog sumnje na srčani udar nakon što je kolabirao na fudbalskoj utakmici, javlja Daily Mail.

Stjuart je rekao da je njegov sin "poplaveo", te da se "onesvestio" dok je igrao za svoj tim Jang Jups, ali nije otkrio kada se to dogodilo.

Rod Stjuart
foto: Profimedia

"Bili smo uvereni da moj dečak ima srčani udar. Poplaveo je i bio bez svesti dok se nije smirio. Bilo je strašno, ali, na sreću, na kraju se pokazalo da je reč o napadu panike. Samo je hteo da bude najbolji", rekao je Stjuart za magazin FourFourTwo, te je potom otkrio da se jedan dečak povredio na utakmici.

"Još jedan dečak je na utakmici pao i povredio glavu i još nije dobro. Tokom svih ovih godina koliko ih pratim na treninzima i utakmicama, ovo je jedini put da je hitna pomoć bila pozvana čak dva puta."

Rod Stjuart
foto: Profimedia

Podsetimo, Rod ima decu s pet različitih žena. Sa sadašnjom suprugom manekenkom Peni (51) ima dvojicu sinova, Alastera (16) i Ejdena.

Kimberli (43) i Šon (42) iz Rodovog su prvog braka s glumicom Alanom Stjuart (77), a ćerka Rubi (35) iz veze s manekenkom Keli Emberg (63).

Rod prolazi kroz težak period života jer je njegov brat Bob umro u 88. godini, samo dva meseca nakon što je preminuo njegov drugi brat Don.

Rod je prošlog meseca na Instagramu potvrdio tužnu vest.

Rod Stjuart
foto: Profimedia

"S velikom tugom objavljujem gubitak mog brata Boba, koji se na velikom nebeskom fudbalskom igralištu pridružio mom bratu Donu. Izgubio sam dva najbolja druga u dva meseca. Počivajte u miru, Don i Bob", napisao je tada Rod.

Rod, koji takođe ima dve sestre Pegi i Meri, nije naveo uzrok smrti svoje braće.

Rod je u septembru otkrio da je njegov brat Don preminuo u u 94. godini, samo 48 sati pre smrti kraljice Elizabete II.

"Bilo je to razornih 48 sati. Izgubili smo mog brata Dona u utorak u 94. godini, a danas smo svi izgubili njeno veličanstvo kraljicu Elizabetu II u 96. godini", napisao je tada Rod.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:57

OVAJ BEND JE ZADUŽEN ZA LJUBAV LUNE I MARKA?! Pesma koja ih je pomirila, a pevač otkrio: To je jedna prelepa ljubavna priča!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track