DEVOJKA ME IZDRŽAVA, A BIVŠA ŽENA MI BESPLATNO ŽIVI U KUĆI: Glumac OČAJAN zbog finanasija! Moli sud da mu dozvoli da PRODA IMOVINU
Foto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

MUKOTRPNA BRAKORAZVODNA PARNICA

DEVOJKA ME IZDRŽAVA, A BIVŠA ŽENA MI BESPLATNO ŽIVI U KUĆI: Glumac OČAJAN zbog finanasija! Moli sud da mu dozvoli da PRODA IMOVINU

Pop kultura -

Zvezda filmova "Fantastična četvorka" i "102 dalmatinca", Joan Grifid, našao se u novim problemima tokom brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Alis Evans. Grifid sada moli sud da mu odobri prodaju njihove kuće vredne dva miliona dolara, pre nego što ostane bez nje jer je navodno siromašan.

49-godišnji glumac tvrdi da njegova bivša supruga besplatno živi u luksuznoj kući otkako su se razišli u januaru 2021, dok on izdvaja 6.570 dolara mesečno na troškove hipoteke, osiguranja i poreza na imovinu.

Elis Evans, Joan Grifid
foto: Profimedia

Zbog toga traži od sudije da dopusti prodaju nekretnine pre nego što ode na doboš jer ni on ni bivša supruga Alis Evans nemaju dovoljno sredstava da pokriju troškove hipoteke, koji ukupno iznose 15.271 dolara, zatim troškove struje u iznosu od 4.616 dolara i 11.793 dolara neplaćenih poreza.

"Alis i ja ne možemo da priuštimo da je zadržimo, ali ona se ne slaže s tim da je prodamo", stoji u sudskim dokumentima do kojih je došao Daily Mail.

Velški glumac već se ranije žalio na loš finansijski status, izjajvivši da je u prošloj godini imao samo jedan glumački angažman, te da je toliko siromašan da se oslanja na "milostinju" svoje sadašnje partnerke, Bjanke Valas, zbog koje je i napustio bivšu suprugu.

Alis Evans
foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Živim u iznajmljenom stanu sa svojom devojkom, koji mesečno plaćam 3.400 dolara. Moja devojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i celu stanarinu, i to još od septembra, jer sam ja u nezavidnoj finansijskoj situaciji", otkrio je Grifid.

"Objasnio sam Alis u kakvoj sam finansijskoj situaciji i nekoliko puta sam je zamolio otkako smo se rastali, putem svog advokata, da finansijski pomogne i pristane na prodaju kuće... Ali Alis nije pristala na moje zahteve ili predloge nagodbe. Verujem da je sposobna da kratkoročno doprinese u vezi s troškovima. Međutim, na temelju informacija koje imam, razumem i verujem da Alis ne može da priušti dugoročno plaćanje troškova", dodao je glumac.

Alis Evans
foto: Profimedia

Podsetimo, Grifid je podneo zahtev za razvod braka u martu prošle godine, i to nekoliko nedelja nakon što je Evans putem društvenih mreža izjavila da je napustio nju i decu nakon 14 zajedničkih godina zbog druge žene. Tamo ga je vređala i delila privatne poruke koje su razmenjivali, a okomila se i na njegovu novu devojku.

Stvar je otišla toliko daleko da su se oglasili čak i Joanovi roditelji. Njegov otac je izjavio da "zna da već neko vreme imaju problema u braku", ali tvrdnje da njihov sin maltretira svoju suprugu nije hteo da komentariše. Glumčeva majka tvrdila je da za raspad braka njenog sina nije kriva treća osoba.

Zbog svega toga, njegova glumačka karijera je patila, zbog čega nije mogao da priušti hipoteku od 745 hiljada dolara na kuću u kojoj ne živi već gotovo dve godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

GLUMAC PLANUO NA PITANJE VODITELJKE! Kako je to izgledalo saznajte u emisiji Pusti brigu sutra u 13h NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track