OSVOJILA NAS JE U PORODIČNOM BLAGU, A ONDA NESTALA: Lepa Žake danas radi VAN BEOGRADA, ima 46 godina i 2 SINA, a evo kako izgleda
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

OSVOJILA NAS JE U PORODIČNOM BLAGU, A ONDA NESTALA: Lepa Žake danas radi VAN BEOGRADA, ima 46 godina i 2 SINA, a evo kako izgleda

Pop kultura -

Glumici Biljani Nikolić bila je dovoljna samo jedna velika uloga da zauvek osvoji srca publike, i to kada je tumačila simpatičnu suprugu čuvenog Tike Špica u kultnoj seriji "Porodično blago".

Serija "Porodično blago" se prikazivala od 1998. do 2002. godine, a čuvena Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojoj ljubavi prema leopard i tigar šarama na odeći.

Porodično blago
foto: Printscreen YouTube

Ono što je posebno zanimljivo je to da su čuveni Tika Špic, koga je tumačio Predrag Smiljković, i Biljana i u realnom životu bili par, i to dugogodišnji.

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - rekao je jednom prilikom Predrag Smiljković.

Predrag Smiljković, Tika Špic
foto: Printksin

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - ispričao je čuveni Tika Špic jednom prilikom o odnosu s koleginicom i bivšom emotivnom partnerkom.

Inače, nakon što je stekla veliku popularnost ulogom Žake u kultnoj seriji "Porodično blago", ubrzo potom se povukla iz javnosti, te je dugo nismo videli u nekom TV ostvarenju, sve do "Agencije za SIS".

Biljana Nikolić
foto: Printscreen

Biljana Nikolić je danas članica Kruševačkog pozorišta, te je poslom vezana za taj grad, mada živi u Beogradu.

Ona ima 46 godine, majka je dvojice sinova i retko se pojavljuje u javnosti, dok je evidentno da se nije mnogo promenila za sve ove godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:07

JEDINSTVENA GLUMICA IZ SERIJE KLAN, MILENA BOŽIĆ OTKRILA JE ZA GLEDAOCE KURIR TV: Premijera će biti u pozorištu u Gračanici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track