HOLIVUDSKA GLUMICA SLAVILA POBEDU HRVATA NA MUNDIJALU: Obukla dres OVOG FUDBALERA, pa im uputila JAVNU ČESTITKU! (VIDEO)
Foto: Instagram/katebeckinsale

TRENUTNO SNIMA U HRVATSKOj

HOLIVUDSKA GLUMICA SLAVILA POBEDU HRVATA NA MUNDIJALU: Obukla dres OVOG FUDBALERA, pa im uputila JAVNU ČESTITKU! (VIDEO)

Pop kultura -

Britanska glumica Kejt Bekinsejl, koja trenutno u Zagrebu snima film "Canary Black", gledala je zajedno s ekipom filma utakmicu četvrtine finala Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Brazila.

Bekinsejl je meč pratila u tamnoplavom hrvatskom dresu s brojem 10, brojem koji nosi Luka Modrić, a na glavi je imala plavu periku. Društvo joj je pravila kostimografkinja Gabrijela Kler Morpet, koja je na sebi imala prepoznatljivi hrvatski dres s crveno-belim kvadratićima.

Prema svemu sudeći, snimak je nastao u trenutku kada je brazilski fudbaler Markinjos promašio penal i poslao Hrvatsku u polufinale Mundijala. Bekinsejl i Morpet nervozno su pratile izvođenje jedanaesteraca, te skočile kada su Vatreni trijumfovali.

Glumica je potom objavila snimak slavlja filmske ekipe i slavlja hrvatskih navijača s Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Kejt Bekinsejl
foto: Printscreen Instagram

- Engleskinja sam i naravno da navijam za Englesku, međutim snimamo u Hrvatskoj s čudesnom hrvatskom ekipom, pa se međusobno podržavamo i mislim da je to predivno. Čestitke Hrvatskoj, vaša Kejt Bekinsejlović - napisala je glumica u jednoj od Priča koje je objavila na Instagramu.

Hrvatska će u polufinalu Svetskog prvenstva igrati protiv Argentine, koja je nakon izvođenja jedanaesteraca porazila Holandiju.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:22

Čoda na meču Hrvatska - Maroko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track