POKUŠALA DA GLUMI RIBETINU, A FANOVI SE ISPREPADALI OD NJENOG LICA! Kontroverzna ALBANKA na meti negativnih komentara: "Leči se!"
Foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SVI SU JE NAPALI

POKUŠALA DA GLUMI RIBETINU, A FANOVI SE ISPREPADALI OD NJENOG LICA! Kontroverzna ALBANKA na meti negativnih komentara: "Leči se!"

Pop kultura -

Albanka Rita Ora (32), pre nekoliko godina je zapalila domaću javnost kada je tražila od kompanije "Epl" da na svoje mape unse Kosovo kao nezavisnu državu.

Rita Ora
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ova pevačica nedavno je i golišavim izdanjem na dodeli modnih nagrada uspela da iznervira svet. Ironično, ona se za dodelu nagrada najbolje obučenim ženama pojavila u crvenom providnom materijalu, koji je sa brusom u istoj boji, glumio haljinu.

Posebnu pažnju tada su privukle i njene oči, oko kojih je stavila nešto nalik na krljušt. Taj detalj je skinula, a na licu su joj ostale samo jezive obrve, koje bez haljine i stajlinga izgledaju još strašnije, nakon čega se slikala, pa je sve to objavila na Instagramu.

Uprkos nameri da izgleda interesantno, zgodno i izazovno, pratioci su Riti slali samo negativne komentare - pojedini su je savetovali da se ugoji "jer izgleda jezivo", drugi je pitali "što se upropastila ovakvim ponašanjem", a treći su joj savetovali "da se leči", ako misli "da su ove užasne obrve moderne".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track