SVI SU ČEKALI DA ČUJU ŠTA ON MISLI: Reakcija BIVŠEG MUŽA Megan Markl na pitanje o DOKUMENTARCU govori VIŠE OD REČI! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZAGONETNO

SVI SU ČEKALI DA ČUJU ŠTA ON MISLI: Reakcija BIVŠEG MUŽA Megan Markl na pitanje o DOKUMENTARCU govori VIŠE OD REČI! (FOTO)

Pop kultura -

Poslednjih nekoliko dana, svi svetski mediji pišu o dokumentarcu princa Harija i Megan Markl, koji se već toliko dugo najavljuje i iščekuje.

Prva tri epizode šestodelne serije ugledale su svetlost dana 8. decembra, a zbog njih se odmah rano ujutru srušila striming platforma Netflix. Čini se da bez obzira na sve, popularnost kraljevskog para kroz godine se nije previše smanjila.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, rane kontroverze pojavile su se već u ponedeljak nakon što je novi trejler pokazao snimak pokojne princeze od Velsa, Dajane, kako beži od paparaca.

Ubrzo nakon što je prikazana Dajanina fotografija, može se čuti vojvoda od Saseksa kako govori: "To je prljava igra. Bol i patnja žena koje se udaju za ovu instituciju - grupni napad na žrtvu". Nakon toga sledi odlomak u kojem Megan kaže da je "shvatila da te oni nikada neće zaštititi", pre nego što Hari nastavi: "Bio sam prestravljen. Nisam želeo da se istorija ponovi."

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Međutim, korišćenje ovih isečaka navelo je nekoliko bivših kraljevskih saradnika da se obruše na Harija i Megan, piše The Telegraph, koji kaže da par nije doživeo nijedan incident upada medija na bilo koji način uporediv s Dajanom.

Svakako, komentari pršte sa svih strana, a čak je svoj odgovor na sve to dao i bivši suprug Megan Markl, Trevor Engelson.

Megan Markl, Trevor Engelson
foto: Profimedia

Naime, fotografi su ga uslikali kako s nekoliko prijatelja odlazi iz jednog restorana u Los Anđelesu taman u vreme kada je trebalo da izađu prve epizode dokumentarca njegove bivše supruge. Upitali su ga hoće li pogledati, a on se na to samo nasmejao, što možemo videti i na paparaco fotograijama.

Inače, filmski producent trenutno je u braku s nutricionistkinjom Trejsi Kurland, a zajedno su dobili dvoje dece. S Megan je u braku bio od 2011. do 2013. godine, a kako su izjavili prijatelji para, do razvoda je došlo jer su stalno bili razdvojeni.

Trevor Engelson, bivši muž Megan Markl
Trevor Engelson, bivši muž Megan Marklfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je dobila veliku glumačku priliku u seriji "Suits", koju je snimala u Kanadi, a za to vreme je Engelson bio u njihovom domu u Los Anđelesu i odrađivao angažmane u Holivudu.

Zvanično su se razveli 2014. godine navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Američki mediji su pisali da je Megan "zgazila" bivšeg supruga i venčani, dijamantski prsten mu poslala poštom.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja