ZBOG NJE SE ODREKAO PRESTOLA, PA JE OSTAVIO ČIM SE PORODILA: Dete nikad nije priznao, a ona mu sad priredila HLADNU OSVETU!
Foto: Printscreen/Instagram

TRAŽI VEĆU ALIMENTACIJU

ZBOG NJE SE ODREKAO PRESTOLA, PA JE OSTAVIO ČIM SE PORODILA: Dete nikad nije priznao, a ona mu sad priredila HLADNU OSVETU!

Pop kultura -

Bivši malezijski kralj, sultan Muhamed V od Kelantana, razveo se od ruske kraljice lepote Oksane Voevodine samo nekoliko nedelja nakon što mu je rodila sina, a ona sada pokreće pravnu bitku protiv bivšeg supruga kako bi dobila veću alimentaciju od "smešnih 1.500 dolara mesečno" koje sada prima, prenosi Daily Mail.

30-godišnja Oksana kontaktirala je tim advokata kako bi pokušali da reše dugogodišnji spor oko budućnosti njenog trogodišnjeg sina. Advokati tvrde da mesečni iznos alimentacije nije dovoljan s obzirom na to da je njen bivši suprug, 53-godišnji sultan Muhamed V, bio "izrazito bogat".

Oksana Voevodina, Muhamed V od Kelantana
foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

"Smešna" alimentacija

Advokat Nikolas Vilkinson rekao je sudu da bivši kralj, koji je abdicirao u januaru 2019. nakon oštrih reakcija javnosti na njegov brak, nije postupio u skladu s prethodnim sudskim nalogom u kojem je njegova bivša supruga zahtevala da otkrije vrednost svoje imovine. Vilkinson je takođe nazvao trenutni iznos alimentacije, koji će se isplaćivati do detetovog 18. rođendana, "smešnim".

Na sudu se navodi i da je bivša Mis Moskve primila jednokratnu isplatu u iznosu od gotovo 15 hiljada dolara nakon što se par razveo 2019, i to nakon samo godinu dana braka.

Voevodina, koja se takođe bavila investicijama i vratila se bivšoj karijeri modela, stigla je na sud u pratnji svoja tri advokata. 30-godišnjakinja je bila obučena u crni satenski sako i pantalone, stileto štikle, a u rukama je nosila Prada torbicu.

Bivši kralj navodno nikada nije upoznao svog sina, a veruje se da sultan, koji je i dalje vladar Kelantana u Maleziji, nikada nije javno priznao da je dete njegovo. Oksana je pak tvrdila da je njen sin sultanov jedini muški naslednik i "krunski princ sultanata Kelantan" i "potencijalni budući kralj Malezije".

Kraljev savetnik Majkl Horton rekao je da će bivši suprug tražiti suvereni imunitet koji bi ga oslobodio svake donesene presude.

Najgrublji oblik razvoda

Podsetimo, penzionisani sultan se rastao s bivšom Mis Moskve kad je ona bila u četvrtom mesecu, a kako bi okončao taj brak, koristio je najgrublji oblik razvoda u islamu i pred svedocima se triput odrekao svoje žene. U međuvremenu se navodno oženio drugom evropskom lepoticom, 35-godišnjom Čehinjom Janom Jakubkovom, poznatom kao Dajana Petra Abdulah, a kojoj je u avgustu dodeljena titula sultanije od Kelantana.

Oksana Voevodina, Muhamed V od Kelantana
foto: Not specified / WillWest News / Profimedia

Sudija je odredio sledeće ročište za mart 2023, te je doneo odluku da bivši vladar treba da plati pravne troškove svoje bivše supruge u iznosu od otprilike 18 i po hiljada dolara.

Daily Mail navodi da je sultan u svojoj zemlji na glasu kao ljubitelj životinja, te ga opisuju kao "mirnog, skromnog vladara kome je stalo do interesa svog naroda". Navodno poseduje stotine životinja, uključujući lavove i bivole koji se nalaze u njegovom mini safari parku.

Kobni rijaliti seks

Oksanom se oženio u tajnosti 2018. godine, nakon što su se godinu ranije sreli u Evropi. "Bilo je kao iz bajke jer svaka devojka sanja o lepom braku, pa je moj suprug odlučio da se potrudi oko ovog poklona za mene", rekla je jednom prilikom Oksana.

Nakon njihovog letnjeg venčanja u junu, usledio je raskošni prijem u Moskvi. Njihov sin je navodno začet na romantičnom odmoru u Australiji, samo nekoliko nedelja nakon ceremonije venčanja. Nakon što su se pojavile glasine o venčanju, sultan je napustio malezijsku monarhiju nakon što se otkrilo da je njegova mlađana supruga svojevremeno imala seks u bazenu u jednom ruskom rijaliti TV šouu koji se snimao u Meksiku.

Njeni prijatelji tvrdili su da je ona od početka bila sasvim otvorena sa sultanom, te da mu je ispričala sve o svojoj prošlosti. Ipak, u januaru 2019. sultan je abdicirao i tako postao prvi monarh u istoriji Malezije koji je to učinio. Njihovo dete je rođeno 21. maja 2019. Samo četiri nedelje kasnije, sultan se naprasno razveo od Oksane, a ona je uporno tvrdila da je za to saznala na internetu.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

10:00

TAJNE KRALJEVSKE REZIDENCIJE: Novo doba Starog dvora! Evo ko je sve boravio u današnjim kancelarijama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja